• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΈμπορος χονδρικής
  1. LED-TL-WERELD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LED-TL-WERELD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Koekange, Κάτω Χώρες.

  2. MEIPOS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEIPOS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  3. WINEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WINEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυπηγικές κατασκευές, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Ναυπηγικές κατασκευές, και Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει έδρα σε Assen, Κάτω Χώρες.

  4. ORANJEWOUD BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORANJEWOUD BEHEER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.

  5. GLAS OCKELS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLAS OCKELS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Stadskanaal, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GLASHANDEL BALINK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLASHANDEL BALINK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Heerenveen, Κάτω Χώρες.