• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΧρόνινχεν και περιοχή, Λέουβαρντεν, Φριζία, Ασσέν και ΔρένδηΈμπορος χονδρικής
  1. DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DUTCH PERFORMANCE PRODUCTS VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά για αυτοκίνητα, Γράσα βιοµηχανικά, προϊοντα καθαρισμου αυτοκινητου, λιπαντικα για αλυσιδες, λιπαντικα υψηλης θερμοκρασιας, λιπαντικό για πετρελαιοκινητήρες, Λιπαντικά για την αυτοκινητοβιομηχανία, ειδικα λιπαντικα, και Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Siddeburen, Κάτω Χώρες.

  2. AANKOOPMAKELAAR NOORDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AANKOOPMAKELAAR NOORDERLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Veendam, Κάτω Χώρες.

  3. JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JULIUS VAN DER WERF TEGELHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sneek, Κάτω Χώρες.

  4. TECHNI CONTROL INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNI CONTROL INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hoogeveen, Κάτω Χώρες.

  5. ROESTVASTSTAALINDUSTRIE WESTRA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROESTVASTSTAALINDUSTRIE WESTRA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Elahuizen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HOWITEC NETTING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOWITEC NETTING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δίχτυα αλιείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά υφαντά λουριά, και Βιομηχανικά υφαντά λουριά. Έχει έδρα σε Bolsward, Κάτω Χώρες.