• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • the

Αποτελέσματα για

The

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. MONTA FULFILLMENT

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Monta είναι μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας σε περισσότερα από 1.500 ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Διαθέτουμε 14 ανεξάρτητες αποθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου και παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης εξειδικευμένου λογισμικού. Εκτιμούμε την καινοτομία και επενδύουμε σημαντικά στην τεχνολογία χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ρομποτικά συστήματα και τεχνητή νοημοσύνη. Οι κύριες αξίες μας του ενθουσιασμού και της αριστείας είναι οι κινητήριες δυνάμεις για ό, τι κάνουμε και προσεγγίζουμε κάθε πρόκληση με πάθος και δέσμευση για συνεχή βελτίωση.

  2. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση Nettenhandel J. van Dijk en Zn ειδικεύεται στην κατασκευή και την επιδιόρθωση διχτυών κάθε είδους. Με σκοπό τη μείωση του κόστους, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή αποδοτικότητα, επιλέξαμε σύγχρονα μηχανήματα που αντικαθιστούν μέρος της χειροποίητης εργασίας. Ο χώρος παραγωγής μας εκτείνεται σε 1.800 τ.μ. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε αφιερώσει έναν όροφο στην αγορά διχτυών για αναρρίχηση και υπεράκτιες δραστηριότητες. Ένας άλλος όροφος είναι αφιερωμένος στα δίχτυα ασφαλείας και την επιδιόρθωση. Ο μεγαλύτερος χώρος αφορά στα σπορ, τη βιομηχανία και την αλιεία.

  3. B. FUTURIST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία B. FUTURIST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα για τα μαλλιά, Αρωματικές ουσίες μη εδώδιμες, Καλλυντικά, Προϊόντα για τα μαλλιά, χονδρεμπόριο αρωμάτων, Πολυτελής περιποίηση μαλλιών, επώνυμα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, CosRX, και Lattafa. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  4. YAKELOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία YAKELOS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής παραγωγής, εξαγωγή ελαιολάδου, Βιολογικό ελαιόλαδο, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, διανομέας ελαιολάδου, Παρθένο ελαιόλαδο, ιδιωτική ετικέτα, και Terra delysa. Έχει έδρα σε Lisse, Κάτω Χώρες.

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου