• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες εμπειρογνωμοσυνης

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες εμπειρογνωμοσυνης

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. THOMSON MACHINERY BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

  2. ARABSERVICE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Εάν θέλετε να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε το αυτοκίνητό σας δεν χρειάζεται να αναζητήσετε κάτι άλλο από την Arabservice. Με εμάς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας θα παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση όλων των τύπων οχήματος, από την εισαγωγή έως τη εξαγωγή, τη διαχείριση εγγράφων, την καταχώριση, την ασφάλιση και τις αιτήσεις για την έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας. Εμπιστευτείτε την εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα!

  3. FLEXIND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η JB RUBBER & INDUSTRIE BV παρέχει εξειδικευμένες βιομηχανικές υπηρεσίες στον τομέα του καουτσούκ και των βιομηχανικών προϊόντων. Η JB Rubber & Industrie BV προμηθεύει στην βιομηχανία της ναυτιλίας και της μηχανικής μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Η δύναμη μας βρίσκεται στην εμπειρογνωμοσύνη μας και καμία ερώτηση δεν μας φαίνεται απίστευτη ή τρελή. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση ενώ μελετάμε το πρόβλημα από την σκοπιά του πελάτη. Το απόθεμα μας αποτελείται από πάνω από 10 000 διαθέσιμα είδη . Η JB Rubber & Industrie BV παρέχει βιομηχανικούς σωλήνες σε διάφορα σχήματα και διάφορες διαστάσεις της φίρμας Alfagomma. Υπάρχει ένας κατάλληλος σωλήνας για όλες τις βιομηχανίες και όλες τις εφαρμογές. Μεγάλο απόθεμα, γρήγορη παράδοση και υψηλή ποιότητα, αυτά προσφέρει η JB Rubber & Industrie BV. Οι προθεσμίες παράδοσης δεν είναι ποτέ υπερβολικά μεγάλες στην απρόοπτη περίπτωση κατά την οποία δεν διαθέτουμε το προϊόν σε απόθεμα λόγω των σύντομων συνδέσεων μας με τους σχεδόν αποκλειστικά Ευρωπαίους μας προμηθευτές. Το νέο μας ιστότοπο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βρείτε το είδος ή το φύλλο δεδομένων που αναζητάτε μέσα σε λίγα κλικ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.