• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  2. THOMSON MACHINERY BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

  3. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Cavas International BV – ο πρώτος σας εταίρος στην παγκόσμια αγορά τροφίμων, Με έδρα στην Ολλανδία, δεσμευόμαστε για αριστεία και αξιοπιστία από όλες τις απόψεις των δραστηριοτήτων μας. Η επιτυχία μας βασίζεται σε γερές συνεργασίες, με κορυφαίους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας ποιότητα και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου στους πελάτες μας. Ξεχωρίζουμε προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, έρευνες αγορών και με την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με επώνυμες επιχειρήσεις. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβάνει φρέσκα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά. Στην Cavas International BV, απλοποιούμε τις διαδικασίες ενώ επικεντρωνόμαστε στις μοναδικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε συσκευασίες χύμα για τους βιομηχανικούς μας πελάτες και παρέχουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως διαλογή, καλιμπράρισμα και ανάμειξη. Για τους εταίρους μας λιανικής, εξασφαλίζουμε ευελιξία με εξατομικευμένες λύσεις συσκευασίας λιανικής. Συνοδέψτε μας στο ταξίδι ποιότητας και γεύσης, εξατομικευμένο αποκλειστικά για εσάς.

  4. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, προμηθειες σε τροφιμα για εστιατορια, φρουτα και λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  5. KELSTREAM

    Κάτω Χώρες

    Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OLIMPEX CHEMICALS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OLIMPEX CHEMICALS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οξυγονωμενο νερο, και διττανθρακικο νατριο (σοδα). Έχει έδρα σε Oostvoorne, Κάτω Χώρες.

  2. INNOFOOD COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INNOFOOD COMPANY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μη αλκοολούχο εξωτικό αναψυκτικό, πιατα χωρις γλουτενη, και ποτα χωρις αλκοολ. Έχει έδρα σε Vianen, Κάτω Χώρες.

  3. MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτέλεση εφοδιαστικής αλυσίδας (διαχείριση μεταφορών και αποθεμάτων). Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  4. EXTREME BEARING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EXTREME BEARING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ovezande, Κάτω Χώρες.

  5. NUTRIBOOST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUTRIBOOST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  1. HOKA DEN HAAG BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOKA DEN HAAG BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρασκευή τροφίμων, καταναλωτικα αγαθα εκτος απο τροφιμα, Φρέσκες και κατεψυγμένες τηγανητές πατάτες, και τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  2. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INCR-EDIBLE INGREDIENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρωτεϊνες, αλευρωδη, και αμυλα για τροφιμα. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  1. DELI-JACK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DELI-JACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελιες, και παραγωγός χούμους. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  2. ULMA PACKAGING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ULMA PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές συσκευασίες, συσκευασια τροφιμων, και μηχανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Leerdam, Κάτω Χώρες.

  3. DIVINE FOODS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIVINE FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, αμύγδαλο Καλιφόρνιας, ξηροι καρποι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

  4. COLUMBUS CONCEPTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COLUMBUS CONCEPTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταποίηση τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. VAN WANKUM INGREDIENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN WANKUM INGREDIENTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  6. LEAFS FROM KENYA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEAFS FROM KENYA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Roelofarendsveen, Κάτω Χώρες.

  7. SEPAR PLASTIC BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEPAR PLASTIC BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα, κυπελλα μιας χρησης, χαρτινα ποτηρια, και φλιτζανια για καφε. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  8. TRAMPER TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRAMPER TECHNOLOGY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, μηχανες συσκευασιας, μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων, μηχανηματα συσκευασιας τροφιμων, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  1. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, εναλλακτες θερμοτητας με δεσμες αυλων, μηχανική κατασκευή, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και αναμεικτες για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

  2. FIH EKIN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FIH EKIN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίτσες, κατεψυγμένες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα τροφιμα πωληση χονδρικης. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  3. RETIF HOLLAND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RETIF HOLLAND BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες τσάντες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, σεσουαρ, λιανική πώληση, Διαρρυθμίσεις καταστημάτων, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. VAN HESSEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HESSEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, Απορρίμματα σφαγείων - περισυλλογή και ανακύκλωση, συσκευασία τροφίμων, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Nieuwerkerk Ad Ijssel, Κάτω Χώρες.

  5. TASTE ME PETFOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TASTE ME PETFOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για γάτες, φυσικά τρόφιμα για σκύλο, μπισκοτα για σκυλους, Τροφές για γάτες, και καραμελες για γατες. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  6. BAZAAR SULTAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAZAAR SULTAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Ελαιόλαδο, κεντρικες αγορες για τον κλαδο τροφιμων, υπηρεσια σερβιτορου κρασιων, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, και Ελαιόλαδο. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  7. NUTRIMEDICAL BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUTRIMEDICAL BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Nootdorp, Κάτω Χώρες.

  8. PREMIER SEAFOOD EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PREMIER SEAFOOD EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  9. MENU-THUIS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MENU-THUIS.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  10. LAMB WESTON MEIJER BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAMB WESTON MEIJER BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Πατάτες για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kruiningen, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

78 Επιχειρήσεις