• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τομεας

Αποτελέσματα για

Τομεας

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, προμηθειες σε τροφιμα για εστιατορια, φρουτα και λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  2. BINADIT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BINADIT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγαση υπηρεσιών on line. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγγραφη ονοματων τομεα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. HAMEL COLLEGE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAMEL COLLEGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικά προγράμματα στον παραϊατρικό τομέα. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  4. BLUEFLOWER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLUEFLOWER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους είδη ξενοδοχείου, μεταλλικες προθηκες, διακοσμηση για εμπορικα κεντρα, και πασσαλοι ευθυγραμμισης. Έχει έδρα σε Yerseke, Κάτω Χώρες.

  5. NAUTICPARTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAUTICPARTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφοδιασμός - γενικές προμήθειες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποβρύχιες αντλίες, Αντλίες, ειδη για τον τομεα ναυτιλιας, Υποβρύχιες αντλίες, φωτιστικα για τον τομεα των θαλασσιων σπορ, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Brielle, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VERPAKKING VOORDEEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERPAKKING VOORDEEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα κλεισιματος και προστασιας για τον τομεα της συσκευασιας, και κιβωτια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  2. YAK SPORTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία YAK SPORTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεζοπορία - είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπνόσακκοι, υποδηματα πεζοποριας, αξεσουαρ για τον τομεα της αναψυχης, Υπνόσακκοι, και σακιδια. Έχει έδρα σε Goedereede, Κάτω Χώρες.

  3. WASSERIJ ADAM BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WASSERIJ ADAM BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα πλυντηρια, βιομηχανικα καθαριστηρια για τον τομεα της εστιασης, και βιομηχανικα καθαριστηρια για συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Leimuiden, Κάτω Χώρες.

  4. DIËTISTENPRAKTIJK PAULINE MAAS-BULK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIËTISTENPRAKTIJK PAULINE MAAS-BULK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικά προγράμματα στον παραϊατρικό τομέα. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  5. HAAXMAN LICHTRECLAME B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAAXMAN LICHTRECLAME B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, φωτεινες διαφημιστικες πινακιδες, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, σηματοδότηση, και υπηρεσιες για εξοπλισμους και εγκαταστασεις υποστηριξης για τον τομεα της διαφημισης. Έχει έδρα σε Mijdrecht, Κάτω Χώρες.

  1. NLP OPLEIDING OPKOERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NLP OPLEIDING OPKOERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικά προγράμματα στον παραϊατρικό τομέα. Έχει έδρα σε Moordrecht, Κάτω Χώρες.

  2. RECLAME FOTOGRAAF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RECLAME FOTOGRAAF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση - φωτογράφηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτογραφησεις προϊοντων, διαφημιστικη φωτογραφια, και υπηρεσιες για τον τομεα της διαφημισης. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  1. WYT GEVAARSETIKETTEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WYT GEVAARSETIKETTEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετες, και μηχανηματα τοποθετησης ετικετων για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. ANBENNA NL/UA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ANBENNA NL/UA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτικα ελαια, και μηχανηματα για τον αγροδιατροφικο τομεα. Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.