• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στέγη

Αποτελέσματα για

Στέγη

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. DAKDEK GIGANT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAKDEK GIGANT BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκεπές - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επισκευη σκεπων, προκατασκευασμενες στεγες, υδρορροες για σκεπες, και ανακαίνιση σκεπών. Έχει έδρα σε Zeist, Κάτω Χώρες.

  2. HARTKAMP KARWEI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARTKAMP KARWEI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφη κτιριων, υδραυλικοι, επικαλύψεις κτιρίων και στέγες, και αυτοματοι φορτωτες διακινηση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  3. TEXA DAKBEDEKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEXA DAKBEDEKKINGEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκεπές - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πέτρες επένδυση στεγών, Οροφές εργασίες επίστρωσης, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πέτρες επένδυση στεγών, και Οροφές εργασίες επίστρωσης. Έχει έδρα σε Monster, Κάτω Χώρες.

  4. RIETBEHOUD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIETBEHOUD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. H.D.O. DAKBEDEKKINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία H.D.O. DAKBEDEKKINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδιπλούμενες οροφές για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρες επένδυση στεγών, Ηχομονωτικά υλικά, Πέτρες επένδυση στεγών, και Ηχομονωτικά υλικά. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VASTO NATUURSTEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VASTO NATUURSTEEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα, Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, και Πυρίμαχα υλικά και προϊόντα. Έχει έδρα σε Alblasserdam, Κάτω Χώρες.

  2. BEN ROOS DAKBEDEKKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEN ROOS DAKBEDEKKING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρες επένδυση στεγών, και Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει έδρα σε Bodegraven, Κάτω Χώρες.

  3. CAZDAK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CAZDAK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρες επένδυση στεγών, και Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. WANDENSERVICE NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WANDENSERVICE NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα κάλυψης σε ρολά, και Προϊόντα κάλυψης σε ρολά. Έχει έδρα σε Ridderkerk, Κάτω Χώρες.

  5. MULTIWAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTIWAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα κάλυψης σε ρολά, και Προϊόντα κάλυψης σε ρολά. Έχει έδρα σε Alblasserdam, Κάτω Χώρες.

  1. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, και Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  2. DERBIGUM NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DERBIGUM NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

  1. MCI (MIRROR CONTROLS INTERNATIONAL) NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MCI (MIRROR CONTROLS INTERNATIONAL) NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Montfoort, Κάτω Χώρες.

  2. GEBROEDERS DU PUY B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. HANDELSONDERNEMING KOHLER B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. MILIN

    Κάτω Χώρες

    Τα πάνελ και προφίλ Milín, ιδιαίτερα ανθεκτικά, που προορίζονται για τον τομέα νέας κατασκευής, συντήρησης, ανακαίνισης και DIY. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων Milín, χαμηλό κόστος συντήρησης, περιλαμβάνει διαχωριστικά πάνελ, προεξοχές στεγών, παραστάδες και προφίλ. Το εύρος της επένδυσης Milin είναι μια παγκόσμια έννοια πάνελ υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες. Εκτός από την παροχή ξυλοεπένδυσης με όλα τα συναφή εξαρτήματα, προσφέρουμε επίσης βοήθεια στους πελάτες μας για την εκπαίδευση, παροχή συμβουλών, μελέτες του έργου και των δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση και offline: Τα στηρίγματα είναι Milín με Wonderboard, ειδικά σχεδιασμένο για την επένδυση τοίχων και οροφών στον κλάδο των τροφίμων, τους τομείς των ξενοδοχείων και εστιατορίων και της υγείας. Είμαστε γνωστοί για τη διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής για τα προϊόντα μας.