• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Αποτελέσματα για

Πουλερικά- κουνέλια και θηράματα-εκτροφή

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. F. SLEGTENHORST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία F. SLEGTENHORST B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόβατα και γίδια, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Zevenhuizen Zh, Κάτω Χώρες.

  2. TOPVLEES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOPVLEES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόβατα και γίδια, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε 'S-Gravenzande, Κάτω Χώρες.

  3. STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Στρουθοκάμηλος, φρέσκια, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Στρουθοκάμηλος, φρέσκια. Έχει έδρα σε Sluis, Κάτω Χώρες.

  4. N. VRIESEKOOP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία N. VRIESEKOOP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. T. VAN GENT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία T. VAN GENT B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Renswoude, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WILDHANDEL L.G. LUITEN EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILDHANDEL L.G. LUITEN EN ZONEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Leidschendam, Κάτω Χώρες.

  2. VERBEEK'S POULTRY INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERBEEK'S POULTRY INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Renswoude, Κάτω Χώρες.

  3. EIERHANDEL GULIKER & ROODBOL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EIERHANDEL GULIKER & ROODBOL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Zoeterwoude, Κάτω Χώρες.