• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • περιοδικα

Αποτελέσματα για

Περιοδικα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. STUDIO OKO GRAPHIA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STUDIO OKO GRAPHIA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραφιστικη, εικονογραφησεις, Σχεδιασμός λογότυπου, και περιοδικα. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  2. TRANSMEDIA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSMEDIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποστολες εσωτερικου και εξωτερικου. Έχει έδρα σε Amerongen, Κάτω Χώρες.

  3. OPUIRE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OPUIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  4. KLUWER LAW INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KLUWER LAW INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  5. VAN ZUIDEN COMMUNICATIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN ZUIDEN COMMUNICATIONS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EUROPEAN AUTO TRADER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROPEAN AUTO TRADER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις, και Εξειδικευμένος τύπος- εκδόσεις. Έχει έδρα σε Maarssen, Κάτω Χώρες.

  2. DRUKKERIJ TWIGT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DRUKKERIJ TWIGT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  3. UITGEVERIJ VERHAGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UITGEVERIJ VERHAGEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Katwijk Zh, Κάτω Χώρες.

  4. NRC HANDELSBLAD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NRC HANDELSBLAD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. BUREAU DE KERMISGIDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUREAU DE KERMISGIDS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  1. SENIOR PUBLICATIONS NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SENIOR PUBLICATIONS NEDERLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.

  2. BEKKING & BLITZ UITGEVERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEKKING & BLITZ UITGEVERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  1. UITGEVERIJ SCALA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UITGEVERIJ SCALA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  2. NIJGH PERIODIEKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIJGH PERIODIEKEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  3. HET KONTAKT EDITIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HET KONTAKT EDITIES B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Goudriaan, Κάτω Χώρες.

  4. BOEKENCENTRUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOEKENCENTRUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. LENNOXX PUBLISHING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LENNOXX PUBLISHING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

  6. ONDERNEMERS PERS NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONDERNEMERS PERS NEDERLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Nieuwveen, Κάτω Χώρες.

  7. CUBIC*MEDIA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CUBIC*MEDIA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  8. DORDT CENTRAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DORDT CENTRAAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  1. NOORDERVLIET MEDIA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOORDERVLIET MEDIA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Houten, Κάτω Χώρες.

  2. GOO MEDIA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOO MEDIA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Katwijk Zh, Κάτω Χώρες.

  3. UITGEVERIJ LAKERVELD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UITGEVERIJ LAKERVELD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει έδρα σε Wateringen, Κάτω Χώρες.

  4. SDU UITGEVERS B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. BLAUW MEDIA UITGEVERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. Z-PRESS SPORT & MEDIA B.V.

    Κάτω Χώρες

  7. EMMALI HOLZ BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η EMMALI HOLZ BV ιδρύθηκε το 2007 για την κάλυψη της υψηλής ζήτησης της τοπικής αγοράς προϊόντων ξυλείας. Το 2014 επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας στη διεθνή αγορά διαθέτοντας προϊόντα ξυλείας σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων της Ευρώπης, της Ασίας, της Αυστραλίας, της Αφρικής, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Οι εμπειρογνώμονές μας εφαρμόζουν κορυφαίες μεθόδους για την επεξεργασία των προϊόντων μας τηρώντας τα διεθνή πρότυπα παραγωγής ξυλείας. Το καλά εξοπλισμένο εργοστάσιό μας σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης, μάς παρέχει τη δυνατότητα να παράγουμε με αποδοτικό τρόπο. Καθ' όλο αυτό το διάστημα έχουμε εξυπηρετήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών επιχειρήσεων λιανικής και χονδρικής, καθώς και απευθείας πελάτες, καλύπτοντας τις διάφορες ανάγκες και επιθυμίες τους. Κύριος στόχος μας είναι να διατηρούμε σταθερά την ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό το επιτυγχάνουμε διασφαλίζοντας πρότυπα υψηλής ποιότητας και καλύπτοντας εμπρόθεσμα τις ανάγκες των πελατών. Επίσης επιδιώκουμε την επίτευξη των στόχων της εταιρείας μας για κάθε περίοδο διασφαλίζοντας το ελπιδοφόρο μέλλον της. Συνεργαζόμαστε με μονάδες ελέγχου ποιότητας της ξυλείας παγκοσμίως ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα που καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Οι εσωτερικοί επιθεωρητές μας αξιολογούν τις παρακάτω παραμέτρους πριν από τον εξωτερικό έλεγχο: •Υγρασία. •Ποιότητα ξυλείας. •Στιβαρότητα προϊόντος. •Αντοχή προϊόντος. •Απαιτήσεις διεθνών προτύπων. •Συμβατότητα με εγχώριες και εμπορικές λύσεις θέρμανσης και ζεστού νερού ή μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση βιομηχανικού ατμού για βιοκαύσιμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!