• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πανελ

Αποτελέσματα για

Πανελ

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. PLEXWOOD

    Κάτω Χώρες

    Το Plexwood είναι είδος καπλαμά εσωτερικού χώρου που αποτελείται από ξυλεία εγκάρσιας διατομής και ξυλεία με ίνες. Το ξύλο εγκάρσιας κοπής είναι πιο σκληρό από το ξύλο κανονικής κοπής, καθιστώντας το Plexwood κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας. Το Plexwood χρησιμοποιείται για δάπεδα, τοίχους, σκάλες και έπιπλα, γραφείου, λιανικής, εκπαίδευσης και περίθαλψης. Στα προϊόντα μας, δεν χρησιμοποιούμε κόλλα με βάση τη φορμαλδεΰδη ούτε πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ). Το Plexwood μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε πρότυπο ή πιστοποίηση.

  2. P DE KOK SYSTEEMPLAFONDS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία P DE KOK SYSTEEMPLAFONDS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένες οροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαισια για ψυκτικους εξοπλισμους, και ακουστικα πανελ. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. MASTER PROTECTION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MASTER PROTECTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομονωτικές πλάκες χωρίς αμίαντο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστασία πυροπροστασία κτιρίων, πανελ για εγκαταστασεις πυροπροστασιας, μονωσεις πυροπροστασιας, και πυραντοχα προϊοντα. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. HOUTHANDEL HOUTEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTHANDEL HOUTEX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  5. INTERNATIONAL PLYWOOD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERNATIONAL PLYWOOD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, και Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε Nieuwland, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WOODPECKER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOODPECKER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Mijdrecht, Κάτω Χώρες.

  2. ABET BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ABET BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Ijsselstein, Κάτω Χώρες.

  3. FINSA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FINSA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ μοριοσανίδας, και Πάνελ μοριοσανίδας. Έχει έδρα σε Vlissingen, Κάτω Χώρες.

  4. BLASTRAC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLASTRAC B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φελλός - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ και επενδύσεις από φελλό, και Πάνελ και επενδύσεις από φελλό. Έχει έδρα σε Nieuwegein, Κάτω Χώρες.

  5. A. DE JAGER-TOLHOEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A. DE JAGER-TOLHOEK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  1. TIMMERFABRIEK DE BRUG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIMMERFABRIEK DE BRUG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

  2. DE STIHO GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE STIHO GROEP B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Nieuwegein, Κάτω Χώρες.

  1. B.V. HILLEGOMSCHE HOUTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. HILLEGOMSCHE HOUTHANDEL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Hillegom, Κάτω Χώρες.

  2. HARINGSMA HOUT- EN BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. ZWANENBURG BODEGRAVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. MILIN

    Κάτω Χώρες

    Τα πάνελ και προφίλ Milín, ιδιαίτερα ανθεκτικά, που προορίζονται για τον τομέα νέας κατασκευής, συντήρησης, ανακαίνισης και DIY. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων Milín, χαμηλό κόστος συντήρησης, περιλαμβάνει διαχωριστικά πάνελ, προεξοχές στεγών, παραστάδες και προφίλ. Το εύρος της επένδυσης Milin είναι μια παγκόσμια έννοια πάνελ υψηλής ποιότητας για επαγγελματίες. Εκτός από την παροχή ξυλοεπένδυσης με όλα τα συναφή εξαρτήματα, προσφέρουμε επίσης βοήθεια στους πελάτες μας για την εκπαίδευση, παροχή συμβουλών, μελέτες του έργου και των δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση και offline: Τα στηρίγματα είναι Milín με Wonderboard, ειδικά σχεδιασμένο για την επένδυση τοίχων και οροφών στον κλάδο των τροφίμων, τους τομείς των ξενοδοχείων και εστιατορίων και της υγείας. Είμαστε γνωστοί για τη διατήρηση υψηλών προτύπων υγιεινής για τα προϊόντα μας.