• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλατφόρμες

Αποτελέσματα για

Πλατφόρμες

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΠάροχος υπηρεσιών
  1. EQIN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EQIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται λυομενα, ενοικιαση συσκευων ανυψωσης, ενοικιαζονται αντλιες, και ενοικιαση ανυψωτικων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. MAMMOET FERRY TRANSPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAMMOET FERRY TRANSPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλατφόρμες για την μεταφορά μηχανημάτων, υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης, αποστολες σε ολοκληρη την ευρωπη, και Πλατφόρμες για την μεταφορά μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Europoort Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. BOOKTHAT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOKTHAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση μουσικης, και ενοικιαση και λειτουργια με χειριστη και πλατφορμα πολλαπλων επιπεδων. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  4. STANDIC

    Κάτω Χώρες

    Η STANDIC BV είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία αποθήκευσης υγρών χύδην, η οποία βρίσκεται στην Dordrecht, στην Ολλανδία. Η στρατηγική μας θέση στις περιοχές Άμστερνταμ-Ρότερνταμ-Αμβέρσα και η δυνατότητα αποτελεσματικής διακίνησης των προϊόντων (από χημικές ουσίες έως βασικά έλαια και βιοκαύσιμα) μάς καθιστούν μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη διανομή διαφόρων υγρών χύδην σε όλη την Ευρώπη.