• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα για απορριματα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα για απορριματα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. BOUWAFVAL.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUWAFVAL.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπάζα - ανακύκλωση, Δοχεία απορριμμάτων, και Μπάζα - ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Den Dolder, Κάτω Χώρες.

  2. CYCLUS N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CYCLUS N.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  3. HEROS SLUISKIL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEROS SLUISKIL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sluiskil, Κάτω Χώρες.

  4. N.V. REINIS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία N.V. REINIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Spijkenisse, Κάτω Χώρες.

  5. BEK & VERBURG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEK & VERBURG B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Botlek Rotterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SITA PAPIER EN KUNSTSTOF RECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες