• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετρα

Αποτελέσματα για

Μετρα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. SLOB BEHEERSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SLOB BEHEERSMAATSCHAPPIJ B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρα, μετροταινίες, κάθετοι χάρακες, μεζούρες και χάρακες, και Μέτρα, μετροταινίες, κάθετοι χάρακες, μεζούρες και χάρακες. Έχει έδρα σε Papendrecht, Κάτω Χώρες.

  2. CMT NORDA EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CMT NORDA EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετρό - υλικά και εξοπλισμοί, και Μετρό - υλικά και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hardinxveld Giessendam, Κάτω Χώρες.

  3. KELSTREAM

    Κάτω Χώρες

    Η Kelstream κατασκευάζει εναλλάκτες θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια για την ομαλή ψύξη ή θέρμανση του προϊόντος σας. Το Kelstream χρησιμοποιείται ευρύτερα στην ασηπτική επεξεργασία στην βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων. Ο εναλλάκτης θερμότητας με εξομαλυμένη επιφάνεια Kelstream ενδεικνύεται κυρίως χάρη στην ικανότητα του να επεξεργαστεί προϊόντα ευαίσθητα στην θέρμανση, μέτρια ως πολύ παχύρρευστα, ή με κοκκώδη μορφή, και να ελαχιστοποιήσει την έκταση καύσης ή επικάθισης στην επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας.

  4. S PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Παραγωγός πομπών 2 καλωδίων (κεφαλής ή ουράς), πομπών 4 καλωδίων, πομπών μικρο-επεξεργαστή θερμοκρασίας και δεικτών. Εξοπλισμός σχεδιασμένος στα μέτρα των πελατών. Πλακέτες τυπωμένου κυκλώματος. Μεταλλικό μονωμένο θερμοηλεκτρικό καλώδιο.