• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία και δασοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία και δασοκομία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GROWGROUP IFS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROWGROUP IFS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Barendecht, Κάτω Χώρες.

  2. GINKEL GROEP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GINKEL GROEP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος δημοσιων εγκαταστασεων, και σχεδιασμος κρεμαστων κηπων. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  3. VAN LINT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LINT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθη, φυτα για συνθεσεις, και Ανθη. Έχει έδρα σε Boskoop, Κάτω Χώρες.

  4. ORANJEVLIET KWEKERIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORANJEVLIET KWEKERIJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου, και σκουλαρικια. Έχει έδρα σε Maasdijk, Κάτω Χώρες.

  5. BROMELIA BOTANICA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BROMELIA BOTANICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει έδρα σε Bergschenhoek, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUAFLORA AQUARIUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Vinkeveen, Κάτω Χώρες.

  2. BUNNIK PLANTS BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUNNIK PLANTS BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικά φυτά, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Bleiswijk, Κάτω Χώρες.

  3. AMMERLAAN REAL ESTATE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMMERLAAN REAL ESTATE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Pijnacker, Κάτω Χώρες.

  4. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλατύφυλλα, δένδρα και θάμνοι, και Πλατύφυλλα, δένδρα και θάμνοι. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.

  5. VERHEIJ GROENVOORZIENINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERHEIJ GROENVOORZIENINGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων, και Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων. Έχει έδρα σε Sliedrecht, Κάτω Χώρες.

  1. AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUAFLEUR INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρόβια φυτά, και Υδρόβια φυτά. Έχει έδρα σε Maasland, Κάτω Χώρες.

  2. NOLINA POTPLANTENKWEKERIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOLINA POTPLANTENKWEKERIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθοφόρα φυτά, και Ανθοφόρα φυτά. Έχει έδρα σε Woubrugge, Κάτω Χώρες.

  1. B. MINEKUS ZUIDLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B. MINEKUS ZUIDLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Zuidland, Κάτω Χώρες.

  2. J. JONKER EN ZONEN

    Κάτω Χώρες

  3. PRINS ORCHIDEE

    Κάτω Χώρες

  4. VAN ZANTEN CUTTINGS B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Voorhout, Κάτω Χώρες.

  6. M. DOORNENBAL VEENENDAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία M. DOORNENBAL VEENENDAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  7. BRESTON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRESTON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nieuwe Tonge, Κάτω Χώρες.