• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφασματα

Αποτελέσματα για

Υφασματα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. M. ROOBOL WOONTEXTIEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία M. ROOBOL WOONTEXTIEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα, και Τεχνητά και συνθετικά υφάσματα. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

  2. CODI INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CODI INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη υφαντά υφάσματα, και Μη υφαντά υφάσματα. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  4. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση Nettenhandel J. van Dijk en Zn ειδικεύεται στην κατασκευή και την επιδιόρθωση διχτυών κάθε είδους. Με σκοπό τη μείωση του κόστους, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή αποδοτικότητα, επιλέξαμε σύγχρονα μηχανήματα που αντικαθιστούν μέρος της χειροποίητης εργασίας. Ο χώρος παραγωγής μας εκτείνεται σε 1.800 τ.μ. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε αφιερώσει έναν όροφο στην αγορά διχτυών για αναρρίχηση και υπεράκτιες δραστηριότητες. Ένας άλλος όροφος είναι αφιερωμένος στα δίχτυα ασφαλείας και την επιδιόρθωση. Ο μεγαλύτερος χώρος αφορά στα σπορ, τη βιομηχανία και την αλιεία.

  5. STICKERPARADIJS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STICKERPARADIJS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντηζάϊν - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIBERTY FABRICS ROTTERDAM BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIBERTY FABRICS ROTTERDAM BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστές και νήματα κλωστοϋφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για επιπλωση. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. JOBOPROMOTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOBOPROMOTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει έδρα σε Alblasserdam, Κάτω Χώρες.

  3. LOAD-LOK NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOAD-LOK NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιμάντες πρόσδεσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Εξαρτήματα στερέωσης, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Oud-Beijerland, Κάτω Χώρες.

  4. VAN DE BILT ZADEN EN VLAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DE BILT ZADEN EN VLAS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λινό - κλωστές και νήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λινό - ίνες, και Λινό - ίνες. Έχει έδρα σε Sluiskil, Κάτω Χώρες.

  5. SHIPMATE PRODUCTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SHIPMATE PRODUCTIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια, και Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  1. HURRICANE BEDRIJFSKLEDING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HURRICANE BEDRIJFSKLEDING BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία σε υφάσματα. Έχει έδρα σε Harmelen, Κάτω Χώρες.

  2. ELTI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELTI B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Lexmond, Κάτω Χώρες.

  1. VAN DER SNEPPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DER SNEPPEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει έδρα σε Terneuzen, Κάτω Χώρες.

  2. GORDIJNENATELIER DE NIJVERE BIJ B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GORDIJNENATELIER DE NIJVERE BIJ B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  3. VAN LEEUWEN TIMMERWERKEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN LEEUWEN TIMMERWERKEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Noordwijkerhout, Κάτω Χώρες.