• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ραφια

Αποτελέσματα για

Ραφια

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HÄNEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HÄNEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναβατορια με ατερμονη αλυσιδα για αποθηκευση, Δυναμικά συστήματα αποθήκευσης, και ράφια αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Alblasserdam, Κάτω Χώρες.

  2. DECA DESIGNS MEUBELMAKERIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DECA DESIGNS MEUBELMAKERIJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοθήκες και ράφια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Zuidland, Κάτω Χώρες.

  3. S+B ROTTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία S+B ROTTERDAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Τραπέζια και καρέκλες, Επίπλωση εργοστασίων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. BITO SYSTEMS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BITO SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  5. MEEVER & MEEVER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEEVER & MEEVER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες ανευ ραφης, ακροφυσια, και μεταλλικοί αγωγοί. Έχει έδρα σε Meerkerk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANS BIJNEN MEUBELEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FRANS BIJNEN MEUBELEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοηθητικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Βιβλιοθήκες και ράφια, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Βιβλιοθήκες και ράφια. Έχει έδρα σε Hulst, Κάτω Χώρες.

  2. EAS EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EAS EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων. Έχει έδρα σε Renswoude, Κάτω Χώρες.

  3. CASTELIJN MEUBELINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CASTELIJN MEUBELINDUSTRIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Roelofarendsveen, Κάτω Χώρες.

  4. FINITOUCH INTERIEURBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FINITOUCH INTERIEURBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Amersfoort, Κάτω Χώρες.

  5. VELTO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VELTO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Zoeterwoude, Κάτω Χώρες.

  1. HÅG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HÅG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  2. SNIJPUNT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Snijpunt, η αρχή για έτοιμα φρέσκα λαχανικά για σαλάτες και για παραγωγούς έτοιμων πιάτων, για κέτερινγκ και προμηθευτές υπηρεσιών εστίασης στην βόρεια Ευρώπη. Δεδομένου πως η διάρκεια ζωής των προκατεργασμένων λαχανικών στο ράφι είναι σχετικά περιορισμένη, υιοθετούνται υψηλές απαιτήσεις ευελιξίας και υγιεινής της επιχείρησης. Κάνουμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε φρέσκα προϊόντα καθημερινά και να παραδώσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι διαδικασίες μας επικεντρώνονται ώστε να εξασφαλίσουμε την φρεσκάδα, ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων.