• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πετρέλαιο

Αποτελέσματα για

Πετρέλαιο

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BRAND ENERGY SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRAND ENERGY SERVICE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα λαδιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρελαιοκινητήρες, Κινητήριες μηχανές πλοίων, Ανταλλακτικά πετρελαιοκινητήρων για πλοία, εκκεντροφοροι αξονες για ναυτικους κινητηρες, ανταλλακτικα για ηλεκτρογονα συνολα, φιλτρα για καυσιμα, ναυτικοι πετρελαιοκινητηρες, φίλτρα αέρος, και caterpillar. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  2. VONK INDUSTRIAL SERVICES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VONK INDUSTRIAL SERVICES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - βαριά παράγωγα. Έχει έδρα σε Stellendam, Κάτω Χώρες.

  3. MULTI INSTRUMENTS ANALYTICAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTI INSTRUMENTS ANALYTICAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, και Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  4. INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF L. VAN DER LEE EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF L. VAN DER LEE EN ZONEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο - βιομηχανικά υγρά ή παράγωγα πετρελαίου, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - βιομηχανικά υγρά ή παράγωγα πετρελαίου. Έχει έδρα σε Delft, Κάτω Χώρες.

  5. OCD NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OCD NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENI BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. NOORDGASTRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. HEAT EXCHANGER SERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. ROTEX AUTOMATION EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Rotex είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής και εξαγωγέας συστημάτων ελέγχου υγρών, ρυθμιστών θέσης και ηλεκτροϋδραυλικών ενεργοποιητών με παρουσία στην αγορά περισσοτέρων από 30 χώρες. Έχοντας ξεκινήσει το 1967, η Rotex παρείχε διαρκώς στους πελάτες της καινοτομική τεχνολογία και προσαρμοσμένες λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα μεταποιητικών βιομηχανιών, όπως η πετροχημική βιομηχανία, η βιομηχανία πετρελαίου και αερίου, η χημικά βιομηχανία, η φαρμακευτική βιομηχανία, η ενέργεια, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών κλπ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!