• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. RED STAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RED STAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα, ντοματες, βιολογικες ντοματες, και συσκευασμενες ντοματες. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  2. TUINDERIJ VERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINDERIJ VERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Brielle, Κάτω Χώρες.

  3. ZUIDKOOP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZUIDKOOP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  4. KWEKERIJ DE KONNEWEG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KWEKERIJ DE KONNEWEG B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Tinte, Κάτω Χώρες.

  5. HARVA INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HARVA INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JONIKA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JONIKA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Oostdijk, Κάτω Χώρες.

  2. CROP ALLIANCE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CROP ALLIANCE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Baarland, Κάτω Χώρες.

  3. A. DE BRUIJN EN ZN. B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A. DE BRUIJN EN ZN. B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  4. GEBR. A. EN R. VAN DER LANS

    Κάτω Χώρες

  5. DE BIE GROENTENVERWERKING B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. COOLBERGEN VASTGOED B.V.

    Κάτω Χώρες