• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπη

Αποτελέσματα για

Κοπη

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VEMEWA METAALBEWERKING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VEMEWA METAALBEWERKING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και κοπή με λέιζερ. Έχει έδρα σε Rhenen, Κάτω Χώρες.

  2. MST ZEELAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MST ZEELAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Meliskerke, Κάτω Χώρες.

  3. REIJNDERS GRAVEER EN LASERTECHNIEK BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REIJNDERS GRAVEER EN LASERTECHNIEK BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κέντρα κοπής λέιζερ. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  4. BYSTRONIC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BYSTRONIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε HARDINXVELD-GIESSENDAM, Κάτω Χώρες.

  5. VAN DIJK METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DIJK METAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπη inox με λειζερ. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. W. VAN VELUW B.V..

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία W. VAN VELUW B.V.., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Zeist, Κάτω Χώρες.

  2. COREMANS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COREMANS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κοπίδια, φαλτσέτες, Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Κοπίδια, φαλτσέτες. Έχει έδρα σε Rilland, Κάτω Χώρες.

  3. RB LASER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RB LASER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες χαραξης σε ξυλο και ξυλογλυπτικης. Έχει έδρα σε Leiden, Κάτω Χώρες.

  4. MULTI-POST NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTI-POST NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  5. MODELSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MODELSTAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  1. MACHINEFABRIEK ELCON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK ELCON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές πριονίσματος, και Εργαλειομηχανές πριονίσματος. Έχει έδρα σε Leimuiden, Κάτω Χώρες.

  2. GEBR. BODEGRAVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR. BODEGRAVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Nieuwkoop, Κάτω Χώρες.

  1. S.S.T. STAALSNIJTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία S.S.T. STAALSNIJTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, και Κοπή - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  2. MACHINEFABRIEK P.C. HEEZEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK P.C. HEEZEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Rhoon, Κάτω Χώρες.

  3. W. JONGENEEL ROESTVRIJSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία W. JONGENEEL ROESTVRIJSTAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Berkel En Rodenrijs, Κάτω Χώρες.

  4. BENDERTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BENDERTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  5. JOOP VAN ZANTEN STAALSERVICE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOOP VAN ZANTEN STAALSERVICE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  6. METAALWARENFABRIEK ZADOR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALWARENFABRIEK ZADOR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  7. KING-PING BEDRIJFSIMPERIAALS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KING-PING BEDRIJFSIMPERIAALS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε 'S-Gravenhage, Κάτω Χώρες.

  8. DE ZWAAN METAAL-DORDT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE ZWAAN METAAL-DORDT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Dordrecht, Κάτω Χώρες.

  1. BOERS EN CO. PLAATWERKINDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOERS EN CO. PLAATWERKINDUSTRIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schiedam, Κάτω Χώρες.

  2. B.V. KORTHOFAH

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. KORTHOFAH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Katwijk Zh, Κάτω Χώρες.

  3. BAM CIVIEL STAALBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAM CIVIEL STAALBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Gouda, Κάτω Χώρες.

  4. MEPACO HOLDING LEIDERDORP B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. PLEXWOOD

    Κάτω Χώρες

    Το Plexwood είναι είδος καπλαμά εσωτερικού χώρου που αποτελείται από ξυλεία εγκάρσιας διατομής και ξυλεία με ίνες. Το ξύλο εγκάρσιας κοπής είναι πιο σκληρό από το ξύλο κανονικής κοπής, καθιστώντας το Plexwood κατάλληλο για εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας. Το Plexwood χρησιμοποιείται για δάπεδα, τοίχους, σκάλες και έπιπλα, γραφείου, λιανικής, εκπαίδευσης και περίθαλψης. Στα προϊόντα μας, δεν χρησιμοποιούμε κόλλα με βάση τη φορμαλδεΰδη ούτε πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ). Το Plexwood μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε πρότυπο ή πιστοποίηση.