• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει έδρα σε Moerkapelle, Κάτω Χώρες.

  2. VITOTHERM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VITOTHERM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλοριφέρ και θερμαντικά σώματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση για θερμοκήπια, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Θέρμανση για θερμοκήπια, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pijnacker, Κάτω Χώρες.

  3. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμοκήπια και υαλοπίνακες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες πολλαπλασιασμού θερμοκηπίων, και Μονάδες πολλαπλασιασμού θερμοκηπίων. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. J.M. VAN DER HOEVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.M. VAN DER HOEVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμοκήπια εντατικής καλλιέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμοκήπια και υαλοπίνακες, και Θερμοκήπια και υαλοπίνακες. Έχει έδρα σε 'S-Gravenzande, Κάτω Χώρες.

  5. BRESTON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRESTON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nieuwe Tonge, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. M. DOORNENBAL VEENENDAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία M. DOORNENBAL VEENENDAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Veenendaal, Κάτω Χώρες.

  2. BAKON FOOD EQUIPMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKON FOOD EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  3. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων-μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, εναλλακτες θερμοτητας με δεσμες αυλων, μηχανική κατασκευή, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και αναμεικτες για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Zwijndrecht, Κάτω Χώρες.

  4. TROMP MACHINEBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TROMP MACHINEBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  5. J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sliedrecht, Κάτω Χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις