• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βολβοι λουλουδιων

Αποτελέσματα για

Βολβοι λουλουδιων

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FA. L.G. VREUGDENHIL EN ZN.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FA. L.G. VREUGDENHIL EN ZN., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικά πήλινα αντικείμενα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Διακοσμητικά πήλινα αντικείμενα, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε S-Gravenzande, Κάτω Χώρες.

  2. G. LUBBE EN ZOON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία G. LUBBE EN ZOON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Lisse, Κάτω Χώρες.

  3. C.S. WEIJERS & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C.S. WEIJERS & ZONEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Hillegom, Κάτω Χώρες.

  4. A.C. MOSSELMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.C. MOSSELMAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Kruiningen, Κάτω Χώρες.

  5. A.M. KÖNST KWEKERIJEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.M. KÖNST KWEKERIJEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Nieuwveen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN DEN BOS FREESIA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BOS FREESIA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.