• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων

Αποτελέσματα για

Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθη χονδρικης, αξεσουαρ για ανθοπωλες σε χονδρικη, προμηθειες για ανθοπωλεις χονδρικης, και φυτα χονδρικης. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.

  2. DAAN KROMHOUT & ZN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAAN KROMHOUT & ZN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Noordwijkerhout, Κάτω Χώρες.

  3. BRINKMAN AGRO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRINKMAN AGRO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε S-Gravenzande, Κάτω Χώρες.

  4. BRESTON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRESTON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nieuwe Tonge, Κάτω Χώρες.

  5. KWEKERIJ DE BOSRAND ALPHEN A/D RIJN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KWEKERIJ DE BOSRAND ALPHEN A/D RIJN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Hazerswoude-Rijndijk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VISSER I.T.E.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISSER I.T.E., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτοκομία και κηπουρική - μηχανές και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε 's-Gravendeel, Κάτω Χώρες.

  2. DOEK EN DRAAD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DOEK EN DRAAD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε 's-Gravenzande, Κάτω Χώρες.

  3. NOOITGEDACHT WADDINXVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOOITGEDACHT WADDINXVEEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waddinxveen, Κάτω Χώρες.

  4. MECHANISATIEBEDRIJF VAN DIJKE ZEELAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MECHANISATIEBEDRIJF VAN DIJKE ZEELAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sint Philipsland, Κάτω Χώρες.

  5. JOHNSON HEALTH TECH. NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOHNSON HEALTH TECH. NETHERLANDS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκήνωση - εξοπλισμός, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, Θαλάσσια αθλήματα - εξοπλισμός, Εναέρια αθλήματα - είδη και εξοπλισμός, Κατασκήνωση - εξοπλισμός, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, Θαλάσσια αθλήματα - εξοπλισμός, και Εναέρια αθλήματα - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Houten, Κάτω Χώρες.