• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημητριακα

Αποτελέσματα για

Δημητριακα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και Ζελάνδη
  1. ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, Αποθήκευση- υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, Αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση, Αποθήκευση- υπηρεσίες, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Vlaardingen, Κάτω Χώρες.

  2. COMDAQ AGRICOMMODITIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COMDAQ AGRICOMMODITIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  3. P. DE VRIJ MOERKAPELLE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία P. DE VRIJ MOERKAPELLE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Moerkapelle, Κάτω Χώρες.

  4. AART DEN HOLLANDER BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AART DEN HOLLANDER BEHEER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Hendrik-Ido-Ambacht, Κάτω Χώρες.

  5. DUTCH AGRICULTURAL DEVELOPMENT & TRADING COMPANY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH AGRICULTURAL DEVELOPMENT & TRADING COMPANY B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε 'S-Gravendeel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UVAR HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UVAR HOLLAND B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε 'S-Gravendeel, Κάτω Χώρες.

  2. BIORIGINAL EUROPE/ASIA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIORIGINAL EUROPE/ASIA B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Den Bommel, Κάτω Χώρες.

  3. J.W. DE LANGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.W. DE LANGE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Nieuw-Lekkerland, Κάτω Χώρες.

  4. FARM PACK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FARM PACK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Kapelle, Κάτω Χώρες.

  5. VAN SILLEVOLDT RIJST B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. H.G. VAN DORRESTEIJN HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες