• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορες

Αποτελέσματα για

Μεταφορες

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. CONTAINERSHIPS ROTTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Το φορτίο σας στα χέρια μας. Η CONTAINERSHIPS παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες μας για να εξασφαλίσουν την ασφαλή και γρήγορη αποστολή εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Ρωσίας και της Βαλτικής, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Θάλασσα, καθώς και μεταξύ της Βόρειας Αφρικής και της Μεσογείου. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή τυποποιημένων και ειδικών εμπορευματοκιβωτίων καθώς και πλήση κάλυψη χρησιμοποιώντας θαλάσσια, οδική, σιδηροδρομική και ποταμίσια μεταφορά.

  2. BSI SHIPPING & TRADE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BSI SHIPPING & TRADE BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. MULTI-BAG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTI-BAG B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά υφάσματα για τον κλάδο των μεταφορών. Έχει έδρα σε Baarn, Κάτω Χώρες.

  4. SEVEN OCEAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEVEN OCEAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλασσιες μεταφορες. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. JUSTRITE SAFETY GROUP EMEA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JUSTRITE SAFETY GROUP EMEA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KOOL TRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOOL TRANSPORT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Schalkwijk, Κάτω Χώρες.

  2. C. VAN HEEZIK MAARSSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C. VAN HEEZIK MAARSSEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές οχημάτων και σκαφών. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. BUITENWATER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUITENWATER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

  4. YAMATO TRANSPORT EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες