• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζώα και κτηνοτροφία

Αποτελέσματα για

Ζώα και κτηνοτροφία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. EUROPEAN GULF COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROPEAN GULF COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόβειο κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζώα και κτηνοτροφία, Βοοειδή, Ζώα και κτηνοτροφία, αλλαντικα halal, κρεατα χονδρικης, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  2. EL BARAKA BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EL BARAKA BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζώα και κτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  3. SIM HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIM HOLLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής. Έχει έδρα σε Sliedrecht, Κάτω Χώρες.

  4. TILDUIVENBOND ONS BELANG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TILDUIVENBOND ONS BELANG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιστέρια. Έχει έδρα σε Den Haag, Κάτω Χώρες.

  5. VAN NOORDENNE STAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN NOORDENNE STAAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπόροι για κατοικίδια πτηνά, Χαλυβουργεία, Σπόροι για κατοικίδια πτηνά, και Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Hardinxveld Giessendam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TIJSSEN GOED VOOR DIEREN B.V.

    Κάτω Χώρες