• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμός για τη βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμός για τη βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. TECHNISCHE BOUWSERVICE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCHE BOUWSERVICE BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδιορθωση μηχανηματων εργοταξιου, και ενοικιαζονται και πωλουνται μηχανηματα οικοδομων. Έχει έδρα σε Ijsselstein, Κάτω Χώρες.

  2. JONGENEEL HOUTHANDEL EN BOUWMATERIALEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JONGENEEL HOUTHANDEL EN BOUWMATERIALEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα οικοδομικης χρησης χονδρικης. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. JEMESKAULIMITED

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JEMESKAULIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  4. OMTZIGT BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OMTZIGT BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rijnsburg, Κάτω Χώρες.

  5. VELDT BANKET B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B & D PROCESS EQUIPMENT B.V.

    Κάτω Χώρες