• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνεις

Αποτελέσματα για

Διεθνεις

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. SCHARFF TECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHARFF TECHNIEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέβητες βιομηχανικοί . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμικες εγκαταστασεις, ατμολέβητες, ηλεκτρικές ατμογεννήτριες, και διεθνεις ενοικιασεις. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  2. SCHARFF TECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHARFF TECHNIEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέβητες βιομηχανικοί . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διεθνεις ενοικιασεις, διατροφή, θερμοσιφωνες, ατμολέβητες, και μηχανηματα ατμου. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  3. CONTAINERSHIPS ROTTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Το φορτίο σας στα χέρια μας. Η CONTAINERSHIPS παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες μας για να εξασφαλίσουν την ασφαλή και γρήγορη αποστολή εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Ρωσίας και της Βαλτικής, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Θάλασσα, καθώς και μεταξύ της Βόρειας Αφρικής και της Μεσογείου. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή τυποποιημένων και ειδικών εμπορευματοκιβωτίων καθώς και πλήση κάλυψη χρησιμοποιώντας θαλάσσια, οδική, σιδηροδρομική και ποταμίσια μεταφορά.

  4. THE ROTTERDAM TRADERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE ROTTERDAM TRADERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφορολόγητα - διεθνές εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπυρα χονδρικης. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. BUITENWATER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUITENWATER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MULTIMAN NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTIMAN NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  2. U.B.M. UITZEND BUREAU MULTISERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία U.B.M. UITZEND BUREAU MULTISERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού. Έχει έδρα σε Gorinchem, Κάτω Χώρες.

  3. MARO FASTENERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ. Η ασφάλεια δεν θα έπρεπε να αποτελεί ποτέ πρόβλημα. Πολλές φίρμες πρέπει να συμμορφωθούν με εξαιρετικά απαιτητικές προδιαγραφές όσον αφορά τα στερεωτικά, όπως διαδικασίες ασφαλείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αναζητάτε τον εξειδικευμένο σας εταίρο. Με πάνω από 30 χρόνια πείρας, η διεθνής αγορά των στερεώσεων μας είναι ένα οικείο περιβάλλον. Ενας εταίρος που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του τομέα σας και μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα στερεωτικών. Η MARO Fasteners είναι μια διεθνής εμπορική εταιρεία και αποτελούμε, για εσάς, τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε ποιοτικά προϊόντα από επώνυμους κατασκευαστές. Αποκτήσαμε την απαραίτητη γνώση και πείρα σε τομείς όπως: - Στερεωτικά για επίγεια και υπεράκτια εφαρμογή- Στερεωτικά δόμησης- Στερεωτικά για πετρέλαιο και αέριο- Στερεωτικά αυτοκινήτων- Στερεωτικά για άλλους τομείς- Εμπόριο. Στοχεύουμε να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε τους πελάτες με εξατομικευμένη και εξαιρετικά ικανή προσπάθεια.