• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικα μηχανηματα

Κάτω ΧώρεςΟυτρέχτη και περιοχή, Χάγη, Νότια Ολλανδδία, Μιντλεμπούργκ και ΖελάνδηΈμπορος χονδρικής
  1. TRAMPER TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRAMPER TECHNOLOGY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, μηχανες συσκευασιας, μηχανηματα συσκευασιας για βιομηχανια τροφιμων, μηχανηματα συσκευασιας τροφιμων, και Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει έδρα σε Goes, Κάτω Χώρες.

  2. TECHNISCHE BOUWSERVICE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCHE BOUWSERVICE BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδιορθωση μηχανηματων εργοταξιου, και ενοικιαζονται και πωλουνται μηχανηματα οικοδομων. Έχει έδρα σε Ijsselstein, Κάτω Χώρες.

  3. JONGENEEL HOUTHANDEL EN BOUWMATERIALEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JONGENEEL HOUTHANDEL EN BOUWMATERIALEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα οικοδομικης χρησης χονδρικης. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

  4. JEMESKAULIMITED

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JEMESKAULIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Zoetermeer, Κάτω Χώρες.

  5. GE SENSING & INSPECTION TECHNOLOGIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GE SENSING & INSPECTION TECHNOLOGIES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OMTZIGT BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OMTZIGT BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rijnsburg, Κάτω Χώρες.

  2. VELDT BANKET B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. ELUMATEC BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. B & D PROCESS EQUIPMENT B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση Nettenhandel J. van Dijk en Zn ειδικεύεται στην κατασκευή και την επιδιόρθωση διχτυών κάθε είδους. Με σκοπό τη μείωση του κόστους, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή αποδοτικότητα, επιλέξαμε σύγχρονα μηχανήματα που αντικαθιστούν μέρος της χειροποίητης εργασίας. Ο χώρος παραγωγής μας εκτείνεται σε 1.800 τ.μ. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε αφιερώσει έναν όροφο στην αγορά διχτυών για αναρρίχηση και υπεράκτιες δραστηριότητες. Ένας άλλος όροφος είναι αφιερωμένος στα δίχτυα ασφαλείας και την επιδιόρθωση. Ο μεγαλύτερος χώρος αφορά στα σπορ, τη βιομηχανία και την αλιεία.