... ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ο χημικός τύπος της, CH3COOH, αποκαλύπτει τη απλή αλλά ισχυρή σύνθεσή της. Η ακετική οξύ αναγνωρίζεται συνήθως για την έντονη οσμή και την ξινή γεύση της, που μοιάζει με αυτή του ξυδιού. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η βιομηχανική ακετική οξύ εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς πολύ πέρα από τη μαγειρική χρήση.
Ενότητα 2: Εφαρμογές Αγοράς Προϊόντων Ακετικής Οξέος Online Γλασιακή
2.1. Βιομηχανία Τροφίμων:
Η ακετική οξύ είναι ένα κοινό συντηρητικό τροφίμων και ενισχυτικό γεύσης.
Χρησιμοποιείται στην παραγωγή καρυκευμάτων, τουρσιών και σαλτσών σαλάτας.
2.2. Χημική Παραγωγή...
...Το οξικόοξύ είναι μια οργανική ένωση. Κατηγοριοποιείται ως καρβοξυλικό οξύ και είναι το δεύτερο πιο απλό καρβοξυλικό οξύ. Είναι μια πολύ χρήσιμη χημική ένωση που παράγεται συνθετικά καθώς και μέσω βακτηριακής ζύμωσης. Συνθετικά παρασκευάζεται μέσω της καρβονυλίωσης του μεθανόλη. Η χημική του φόρμουλα είναι C2H4O2.
Καθαρότητα: 99%
Σημείο τήξης: 16-17 °C
Σημείο βρασμού: 118-119 °C (lit)...
...Πιεσμένο ψυχρά, παρθένο, Ωμέγα 9, Ωμέγα 6, Ωμέγα 3, Βιταμίνη Ε και Α, Οξικόοξύ - Το λάδι μορίνγκα μας είναι πιεσμένο ψυχρά, παρθένο και πρώτης ποιότητας.
Είναι βιολογικό αλλά μη πιστοποιημένο. Πιστοποιημένο από τους 'Φίλους της Γης' και μη δοκιμασμένο σε ζώα.
Οι κύριες χαρακτηριστικές του λαδιού μορίνγκα:
Ωμέγα 9: 60-80% - Ωμέγα 6: <2%.
- Ωμέγα 6: <2%.
- Ωμέγα 3: <5%
- Σταθερότητα στην...