• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • de trading

Αποτελέσματα για

De trading

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η SUCCES TRADING BV δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας διατροφής και μη. Πωλούμε και αγοράζουμε απόθεμα και στέλνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φήμη μας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και το γεγονός πως είμαστε δίκαιοι και ειδικοί στον τομέα μας για όλους τους πελάτες μας. Για προϊόντα διατροφής, προσφέρουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ποτά για χονδρική πώληση και τροφοδοσία. Τα μη εδώδιμα μας προϊόντα είναι ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά υποδήματα, επώνυμα υφάσματα, καλλυντικά αρώματα και είδη πολυτελείας.

  2. JGG TRADING B.V

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JGG TRADING B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλωπιστικα προϊοντα, αρωματα, επώνυμα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, και δερματικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. BFM TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BFM TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες καθαρισμου για πλυντηριο ρουχων, σαπουνια για την κλωστοϋφαντουργια, Υγρό ψύξης, και υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  4. AM-TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AM-TRADING, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωροι, επαναφορτιζομενες μπαταριες, Αλκαλικές μπαταρίες, και φορτιστες μπαταριων. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  5. NICE TRADING CO.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NICE TRADING CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HABA TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HABA TRADING B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τελωνειακες διαδικασιες καθε ειδους. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. ZHE TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZHE TRADING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heijningen, Κάτω Χώρες.

  3. R.A. TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία R.A. TRADING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει έδρα σε Ottersum, Κάτω Χώρες.

  4. LIGRO TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIGRO TRADING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, και Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε Heel, Κάτω Χώρες.

  5. GLOBAL TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLOBAL TRADING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  1. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUCCES TRADING BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. WORLDPACK TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WORLDPACK TRADING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  1. TIEMAN TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIEMAN TRADING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Gilze, Κάτω Χώρες.

  2. TIMCO TRADING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIMCO TRADING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.