• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκόνη

Αποτελέσματα για

Σκόνη

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. NATURAL GUMS XL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Στην Natural Gums XL, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που είμαστε ο πρώτος προμηθευτής φυσικού κόμμι υψηλής ποιότητας, συμπ. αραβικό κόμμι, κόμμι Olibanum (Frankincense), Κόμμι Myrrh και κόμμι Opoponax. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο εκλεκτά προϊόντα που προέρχονται απευθείας από τις καλύτερες περιοχές της Σομαλίας, εξασφαλίζοντας αγνότητα και αριστεία κάθε παρτίδας. Η Natural Gums XL δεν είναι απλά ένας προμηθευτής, είμαστε ο έμπιστος εταίρος για επιχειρήσεις και καταναλωτές, παγκοσμίως. Με μια δέσμευση για ποιότητα και ικανοποίηση του πελάτη, προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τόσο την χονδρική πώληση σε μεγάλη κλίμακα όσο και τις μικρότερες ανάγκες λιανικής. Είτε αγοράζετε ανά κοντέινερ είτε ανά τσάντα, εξασφαλίζουμε φυσικό κόμμι ανώτατης ποιότητας που ικανοποιεί τις προδιαγραφές σας. Πιστεύουμε στην δύναμη των φυσικών προϊόντων και των προτερημάτων τους, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ακεραιότητας. Από την επιλογή των καλύτερων κατηγοριών ως την εξασφάλιση της έγκαιρης και αποτελεσματικής παράδοσης, κάθε στάδιο της διαδικασίας μας έχει σχεδιαστεί σκεπτόμενοι εσάς. Τα προϊόντα μας συμπ. το αραβικό κόμμι πολλαπλών χρήσεων, που χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία των τροφίμων και των ποτών, στην φαρμακοβιομηχανία και στα καλλυντικά, το αρωματικό κόμμι Olibanum (Frankincense), ιδανικό για αρώματα και αποσμητικό χώρου.το αξιόλογο κόμμι Myrrh, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση στην ιατρική και για το πλούσιο του άρωμα, και το γλυκό, θερμό κόμμι Opoponax, ιδανικό για την αρωματοποιία και τις παραδοσιακές θεραπείες.

  2. PIERMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PIERMEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

  3. BFM TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BFM TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες καθαρισμου για πλυντηριο ρουχων, σαπουνια για την κλωστοϋφαντουργια, Υγρό ψύξης, και υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  4. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, καφες σε κοκκους, και καφες. Έχει έδρα σε Zeeland, Κάτω Χώρες.

  5. GEBR MEERTENS VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR MEERTENS VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Limburg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COVELT DIXAP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COVELT DIXAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. NUTRICIA CUIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUTRICIA CUIJK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα υποκατάστατο για βρέφη, και Γάλα υποκατάστατο για βρέφη. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.