• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. EUROPEBLOCK

    Κάτω Χώρες

    Η EuropeBlock προμηθεύει με χαλύβδινα καλούπια για την κατασκευή στοιβαζόμενων μπλοκ από σκυρόδεμα. Τα καλούπια είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και εκτελέσεις. Τα δοντάκια που είναι τοποθετημένα στο επάνω μέρος των μπλοκ διευκολύνουν τη στοίβαξή τους. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε στην EuropeBlock για λαβίδες για μπλοκ ή άγκιστρα για αναρτήσεις. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη ιδέα για τα προϊόντα και τις τιμές μας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε να ψάξετε μόνοι σας καλούπια και θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά.

  2. ZOONTJENS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZOONTJENS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  3. CATERPILLAR WORK TOOLS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CATERPILLAR WORK TOOLS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  4. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πλακάκια και πλακόστρωτα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη κατασκευή, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Πλακάκια και πλακόστρωτα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη κατασκευή. Έχει έδρα σε Maasbracht, Κάτω Χώρες.

  5. LIEBREGTS RESULTAATGERICHT VASTGOEDONDERHOUD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIEBREGTS RESULTAATGERICHT VASTGOEDONDERHOUD B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφή με εμβάπτιση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Βαφή με εμβάπτιση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.