• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκονες

Αποτελέσματα για

Σκονες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. PIERMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PIERMEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

  2. BFM TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BFM TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες καθαρισμου για πλυντηριο ρουχων, σαπουνια για την κλωστοϋφαντουργια, Υγρό ψύξης, και υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  3. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, καφες σε κοκκους, και καφες. Έχει έδρα σε Zeeland, Κάτω Χώρες.

  4. GEBR MEERTENS VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR MEERTENS VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Limburg, Κάτω Χώρες.

  5. COVELT DIXAP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COVELT DIXAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NUTRICIA CUIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUTRICIA CUIJK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα υποκατάστατο για βρέφη, και Γάλα υποκατάστατο για βρέφη. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.