• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα από προεντεταμένο σκυρόδεμα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα από προεντεταμένο σκυρόδεμα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  2. BROUWERS ZINK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BROUWERS ZINK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Sint Geertruid, Κάτω Χώρες.

  3. TILBORGHS HANDELSONDERNEMING GELDROP B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. SANDO BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SANDO BEHEER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Rijsbergen, Κάτω Χώρες.

  5. DOCO INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DOCO INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PEKSO BETON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PEKSO BETON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλα δάπεδα - στοιχεία από σκυρόδεμα, και Κοίλα δάπεδα - στοιχεία από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.

  2. COMPOSIET PRODUKTIE ASTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COMPOSIET PRODUKTIE ASTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Asten, Κάτω Χώρες.

  3. NOBEL FASHION & ORDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOBEL FASHION & ORDERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Δοκοί από σκυρόδεμα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Δοκοί από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Montfort, Κάτω Χώρες.

  4. TEGELHANDEL JAN VAN ERP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELHANDEL JAN VAN ERP B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα, και Κοίλες πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  5. BOUWMARKT GROENEN B.V.

    Κάτω Χώρες