• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλακόστρωτα

Αποτελέσματα για

Πλακόστρωτα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. DESIGNTEGELS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DESIGNTEGELS.NL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. TEGELMEGASHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELMEGASHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα, πλακακια για επενδυσεις, πλακακια μωσαϊκου, και Πλακάκια από φυσική πέτρα. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  3. PERFECTNATUURSTEEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PERFECTNATUURSTEEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Den Bosch, Κάτω Χώρες.

  4. 040 TEGELZETTER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 040 TEGELZETTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Veldhoven, Κάτω Χώρες.

  5. STONEXX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STONEXX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, πλακακια μωσαϊκου, κεραμικα για δαπεδα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Swalmen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TEGELNIVELLEERSYSTEEM.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELNIVELLEERSYSTEEM.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Bakel, Κάτω Χώρες.

  2. EMSTEE-FINCALIFE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EMSTEE-FINCALIFE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Herten, Κάτω Χώρες.

  3. LIJMKAM - TEGELGEREEDSCHAP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIJMKAM - TEGELGEREEDSCHAP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Bakel, Κάτω Χώρες.

  4. TEGELHAL BRABANT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELHAL BRABANT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Reusel, Κάτω Χώρες.

  5. VAN DER RIJT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DER RIJT BV, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσική πέτρα, και μορφοποίηση φυσικών λίθων. Έχει έδρα σε Sint Anthonis, Κάτω Χώρες.

  1. SCHIPPERS TEGELS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHIPPERS TEGELS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  2. DETEGELBOER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DETEGELBOER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακακια απο κεραμικο, και κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Oostrum, Κάτω Χώρες.

  1. TOTAALTEGEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOTAALTEGEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει έδρα σε Hegelsom, Κάτω Χώρες.

  2. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πλακάκια και πλακόστρωτα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη κατασκευή, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Πλακάκια και πλακόστρωτα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη κατασκευή. Έχει έδρα σε Maasbracht, Κάτω Χώρες.

  3. KERASOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KERASOM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα από τερρακόττα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες, και Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες. Έχει έδρα σε Someren, Κάτω Χώρες.

  4. KOLEN KERAMIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOLEN KERAMIEK B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. TEGELHANDEL VAN GRINSVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELHANDEL VAN GRINSVEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Sint-Michielsgestel, Κάτω Χώρες.

  6. KONINKLIJKE MOSA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KONINKLIJKE MOSA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  7. GEBR. VAN DE LAAR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR. VAN DE LAAR B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  8. EXCLUTON WAALWIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EXCLUTON WAALWIJK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  1. COX METAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COX METAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  2. L. LOMMERS TEGELZETTERSBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία L. LOMMERS TEGELZETTERSBEDRIJF B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.