• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πανελ

Αποτελέσματα για

Πανελ

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. MILL PANEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MILL PANEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα πάνελ, Ξύλινα πάνελ, κοντρα πλακε ξυλου, ξυλο κοντραπλακε, και πολυστρωματικα φυλλα. Έχει έδρα σε Mill, Κάτω Χώρες.

  2. PUURKURK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUURKURK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ και επενδύσεις από φελλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δαπεδα απο φελλο, πανελ απο φελλο, και επεξεργασια φελλου. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  3. HOUTHANDEL VAN DER PUTTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTHANDEL VAN DER PUTTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  4. VAN AARLE HOUTBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN AARLE HOUTBEDRIJF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

  5. CVP NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CVP NEDERLAND, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά πάνελ. Έχει έδρα σε Heusden, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HOUTIMPORT REUVER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTIMPORT REUVER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Reuver, Κάτω Χώρες.

  2. GERATS BOUWPANELEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GERATS BOUWPANELEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ μοριοσανίδας, και Πάνελ μοριοσανίδας. Έχει έδρα σε Wanssum, Κάτω Χώρες.

  3. HOUTINDUSTRIE SCHIJNDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTINDUSTRIE SCHIJNDEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  4. WE-HA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WE-HA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ - μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε DEURNE, Κάτω Χώρες.

  5. LEEUWERIK PLAAT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEEUWERIK PLAAT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  1. VENLO HOUT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VENLO HOUT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. HOUTIMPORT L.P. ROLLE SCHIJNDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTIMPORT L.P. ROLLE SCHIJNDEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή ξύλινων σκελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα πάνελ, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  1. MEPLAX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEPLAX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Gilze, Κάτω Χώρες.

  2. HOUTINDUSTRIE VETEKA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOUTINDUSTRIE VETEKA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Oost West En Middelbeers, Κάτω Χώρες.

  3. HOUTHANDEL MATH. L. SCHEIJMANS B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. PRAXAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Praxas είναι μια εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εγγύηση. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας τον πιο αξιόπιστο και προστατευμένο περιβάλλον για τα εμπορεύματα τους, τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους. Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων ασχολείται αποκλειστικά ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Η Praxas πιστεύει πως μπορούμε να ζούμε σε έναν καλό και ασφαλές κόσμο χάρη στην προστασία και στην μέτρηση. Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε τις μοναδικές τους ανάγκες. Το εύρος της προσφοράς μας καλύπτει τομείς όπως οι αεροναυπηγική, αυτοκινητοβιομηχανία, υγεία, μεταφορά, επεξεργασία χημικών και βιομηχανία ανθών και πολλά άλλα. Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως η κάθε βιομηχανία έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι ανταγωνιστικοί στις αντίστοιχες τους αγορές. Είμαστε στην χαρούμενη θέση να προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο προϊόν που καλύπτει εταιρείες ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Το απόθεμα μας περιέχει τεχνολογίες αιχμής όπως αισθητήρες, συστήματα ελέγχου, ξηραντικές ουσίες, φίλτρα αιθυλενίου, παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων με πάνελ, καλύμματα εμπορευμάτων, και πολλά άλλα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας και η τεχνολογία μας αιχμής μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε την παραγωγικότητα, να βελτιώσουμε την ασφάλεια τους και να μειώσουμε τα κόστη των πελατών μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!