• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΠάροχος υπηρεσιών
  1. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  2. LFT COATING INDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LFT COATING INDUSTRIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδύσεις, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  3. G & F HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία G & F HOLDING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  4. LOA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOA B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  5. CHROMIN MAASTRICHT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHROMIN MAASTRICHT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELECTRO COAT B.V.

    Κάτω Χώρες