• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα κατασκευων

Αποτελέσματα για

Υλικα κατασκευων

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΠάροχος υπηρεσιών
  1. ROTIM STEENBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROTIM STEENBOUW, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιία - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άσφαλτος και πίσσα - υλικά κατασκευής, Γρανίτης, Άσφαλτος και πίσσα - υλικά κατασκευής, ασβεστιο, και Γρανίτης. Έχει έδρα σε 's-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  2. DAKEXPERT247

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAKEXPERT247, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οροφές εργασίες επίστρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής, επισκευη σκεπων, μονιμη αναπλαση σκεπων, μεταλλικες επικαλυψεις, και Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Dinteloord, Κάτω Χώρες.

  3. INSTALLATIEBEDRIJF GEBR. JANSSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF GEBR. JANSSEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρες επένδυση στεγών, και Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει έδρα σε Beugen, Κάτω Χώρες.

  4. FLEX DUURZAME DAKSYSTEMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLEX DUURZAME DAKSYSTEMEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πέτρες επένδυση στεγών, και Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  5. WEGENBOUW VAN DE KREEKE N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEGENBOUW VAN DE KREEKE N.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιία - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Nuth, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HENDRIKX DAKDEKKERSBEDRIJVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HENDRIKX DAKDEKKERSBEDRIJVEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Someren, Κάτω Χώρες.

  2. DELMHORST EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Μετρητές υγρασίας Delmhorst - λύσεις για τον έλεγχο της υγρασίας ! Φορητοί μετρητές υγρασίας επαγγελματικής χρήσης για την μέτρηση της υγρασίας σε ξύλο, υλικά δόμησης, δάπεδα, χόρτο, σπόρους, κόκκους, βαμβάκι, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα και πολλά άλλα. Η Delmhorst φημίζεται για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή μετρητών υγρασίας ανώτερης ποιότητας που διατίθενται στην αγορά. Δεσμεύεται για την παροχή άριστων προϊόντων και ανώτερη εξυπηρέτηση. Ενισχύστε την εμπειρογνωμοσύνη σας χάρη στις ικανότητες μας στον τομέα της μέτρησης της υγρασίας.