• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφοδοσίες

Αποτελέσματα για

Τροφοδοσίες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΠάροχος υπηρεσιών
  1. VULLINGS EVENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VULLINGS EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εστιαση για επιχειρησεις. Έχει έδρα σε Berlicum Nb, Κάτω Χώρες.

  2. VAN MELICK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN MELICK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Hoensbroek, Κάτω Χώρες.

  3. PANINI CATERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PANINI CATERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  4. EVENT CATERING FOODANDFUN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EVENT CATERING FOODANDFUN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Oss, Κάτω Χώρες.

  5. VAN ZUTPHEN GROOTKEUKENMONTAGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN ZUTPHEN GROOTKEUKENMONTAGE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOURGONDISCH GENIETEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOURGONDISCH GENIETEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

  2. SLIGRO FOOD GROUP N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SLIGRO FOOD GROUP N.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

  3. APPEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία APPEL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  4. FAASSEN FOOD EUROPAPLEIN B.V.

    Κάτω Χώρες