• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετα-επεξεργασια

Αποτελέσματα για

Μετα-επεξεργασια

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. PRAXAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Praxas είναι μια εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εγγύηση. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας τον πιο αξιόπιστο και προστατευμένο περιβάλλον για τα εμπορεύματα τους, τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους. Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων ασχολείται αποκλειστικά ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Η Praxas πιστεύει πως μπορούμε να ζούμε σε έναν καλό και ασφαλές κόσμο χάρη στην προστασία και στην μέτρηση. Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε τις μοναδικές τους ανάγκες. Το εύρος της προσφοράς μας καλύπτει τομείς όπως οι αεροναυπηγική, αυτοκινητοβιομηχανία, υγεία, μεταφορά, επεξεργασία χημικών και βιομηχανία ανθών και πολλά άλλα. Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως η κάθε βιομηχανία έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι ανταγωνιστικοί στις αντίστοιχες τους αγορές. Είμαστε στην χαρούμενη θέση να προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο προϊόν που καλύπτει εταιρείες ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Το απόθεμα μας περιέχει τεχνολογίες αιχμής όπως αισθητήρες, συστήματα ελέγχου, ξηραντικές ουσίες, φίλτρα αιθυλενίου, παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων με πάνελ, καλύμματα εμπορευμάτων, και πολλά άλλα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας και η τεχνολογία μας αιχμής μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε την παραγωγικότητα, να βελτιώσουμε την ασφάλεια τους και να μειώσουμε τα κόστη των πελατών μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. COPIER MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

  3. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  4. SCT TOOLS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCT TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα, φρεζαρισμα μεταλλων, προμηθειες για εργαλειομηχανες κατεργασιας μεταλλων, και επεξεργασια μεταλλων. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  5. JANSEN POMPEN- & WATERTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANSEN POMPEN- & WATERTECHNIEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rijkevoort, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STUDIO BOUNCE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STUDIO BOUNCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιστικη γραφιστικη, επαγγελματικα βιντεο, Επεξεργασία πολυμέσων (κινούμενα γραφικά, επεξεργασία εικόνας, βίντεο, ήχου), και επιτοιχια διακοσμηση. Έχει έδρα σε Breda/tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. MPO RECYCLING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MPO RECYCLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, ανακυκλωση προϊοντων υφαντουργιας, Ανανέωση ρεταλιών υφασμάτων, Υφάσματα και ενδύματα - συλλογή και ανακύκλωση, και Επεξεργασία και ανακύκλωση πλαστικού. Έχει έδρα σε Berghem, Κάτω Χώρες.

  3. FLOCKTECHNIEK BV FLOCKING BEFLOCKUNG TECHNIEK EN C&B INOVATIONNS BV TAMPONDRUK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLOCKTECHNIEK BV FLOCKING BEFLOCKUNG TECHNIEK EN C&B INOVATIONNS BV TAMPONDRUK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακουστική. Έχει έδρα σε Geldrop, Κάτω Χώρες.

  4. ORBIS AUCTIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORBIS AUCTIONS BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες πλειστηριασμών - διεθνείς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια μεταλλων, και κατεργασια ξυλου. Έχει έδρα σε Oirschot, Κάτω Χώρες.

  5. METAALDRAAIERIJ VAN ERP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METAALDRAAIERIJ VAN ERP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, Επεξεργασία μετάλλων, Επεξεργασία φρεζαρίσματος CNC, και Τόρνευση όλων των μετάλλων. Έχει έδρα σε Nistelrode, Κάτω Χώρες.

  1. LFT COATING INDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LFT COATING INDUSTRIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδύσεις, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  2. PUURKURK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PUURKURK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ και επενδύσεις από φελλό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δαπεδα απο φελλο, πανελ απο φελλο, και επεξεργασια φελλου. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  1. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, επεξεργασία. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. CONTEXXT TEKSTBUREAU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONTEXXT TEKSTBUREAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία κειμένου - μηχανές. Έχει έδρα σε Teteringen, Κάτω Χώρες.

  3. J.W. EIKELENBOOM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.W. EIKELENBOOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια χοιρινου κρεατος, κατεψυγμενο βοδινο κρεας, κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, και βιολογικό βοδινό. Έχει έδρα σε Lith, Κάτω Χώρες.

  4. WATERWORKS FOR EVENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATERWORKS FOR EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τοποθετηση αγωγων για μεταφορα νερου, και τεχνικες διαρρυμισεις εκδηλωσεων. Έχει έδρα σε S'-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  5. SELECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SELECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, εργαλειο κατεργασιας ξυλου, και μηχανηματα δημιουργιας καλουπιων για ξυλο. Έχει έδρα σε Esbeek, Κάτω Χώρες.

  6. Q-FIN QUALITY FINISHING MACHINES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία Q-FIN QUALITY FINISHING MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματαδιαμορφωσης σε στρογγυλο σχημα, και ξακρισμα. Έχει έδρα σε Bergeijk, Κάτω Χώρες.

  7. SUPAIR BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUPAIR BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετάσματα αέρα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  8. BOONEN SCHILDERWERKEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOONEN SCHILDERWERKEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τελικη επεξεργασια εσωτερικων επιφανειων, και βαφη σε ξυλο. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  1. AFVALCONTAINERNODIG.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AFVALCONTAINERNODIG.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. PLASTIC RECYCLING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLASTIC RECYCLING COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακτηση αποβλητων, και ανακυκλωση πλαστικων συσκευασιων. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  3. BAKKER METAALBEWERKINGSBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAKKER METAALBEWERKINGSBEDRIJF B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Son, Κάτω Χώρες.

  4. VAN KESTEREN RIOOLTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN KESTEREN RIOOLTECHNIEK B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.

  5. HYDROBUSINESS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HYDROBUSINESS BV, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, καθαρισμος και επεξεργασια υδατων, επεξεργασια υδατων, και Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  6. THOMAS REGOUT INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THOMAS REGOUT INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  7. WATERTREATMENT EQUIPMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATERTREATMENT EQUIPMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια υδατων. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  8. VECOM REAL ESTATE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VECOM REAL ESTATE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  9. G & F HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία G & F HOLDING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  10. GEBR. SWINKELS METAALRECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR. SWINKELS METAALRECYCLING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετα-επεξεργασια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

136 Επιχειρήσεις

Kατηγορια