• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μάρμαρα και φυσικά πετρώματα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. MICHEL OPREY & BEISTERVELD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MICHEL OPREY & BEISTERVELD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσική πέτρα, πλακακια για τον κηπο, κεραμικα για σανιδες δαπεδου και επενδυσεις, και πλακιδια. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  2. STONEXX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STONEXX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, πλακακια μωσαϊκου, κεραμικα για δαπεδα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Swalmen, Κάτω Χώρες.

  3. TEGELARENA.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELARENA.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Baarlo Lb, Κάτω Χώρες.

  4. VAN GEFFEN TEGELS & NATUURSTEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GEFFEN TEGELS & NATUURSTEEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Erp, Κάτω Χώρες.

  5. JETSTONE PRODUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JETSTONE PRODUKTIE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιτάφια μνημεία, και Επιτάφια μνημεία. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN STOKKUM BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN STOKKUM BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχιστόλιθοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. J.H. SMITS & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.H. SMITS & ZONEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Cuijk, Κάτω Χώρες.

  3. ARTE DI GRANITO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARTE DI GRANITO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  4. ARTE NATUURSTEENBEWERKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARTE NATUURSTEENBEWERKING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  5. MARMERINDUSTRIE VENLO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARMERINDUSTRIE VENLO B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  1. STEENH. EN HANDELSOND. MOONEN-WANDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STEENH. EN HANDELSOND. MOONEN-WANDERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  2. OOSTDAM NATUURSTEENPROJECTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OOSTDAM NATUURSTEENPROJECTEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  1. MOONEN-WANDERS BOUWPRODUCTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MOONEN-WANDERS BOUWPRODUCTIE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  2. NATUURSTEEN PRODUKTIE ASTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NATUURSTEEN PRODUKTIE ASTEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Asten, Κάτω Χώρες.

  3. ROXOR ABRASIVES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROXOR ABRASIVES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  4. LION STONE HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. B.V. MARMERINDUSTRIE HEEL

    Κάτω Χώρες