• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • technology

Αποτελέσματα για

Technology

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NODKA

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NODKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οθόνες υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινακες ελεγχου για υπολογιστες, Embedded PC, εργαλειομηχανες, και pc με οθονη αφης. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. SOLID SEMECS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLID SEMECS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων, συναρμολογηση ηλεκτρονικων εξαρτηματων, ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινουμενα οχηματα, ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινητα, Ηλεκτρονική συναρμολόγηση, βιομηχανικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, κατασκευη τυπωμενων κυκλωματων, και συναρμολόγηση ηλεκτρονικών μερών για την αυτοκινητοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  3. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.