• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. AHC BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η AHC Benelux B.V., με τοποθεσίες παραγωγής στο Eindhoven και το Venlo, αποτελεί μέρος του ομίλου Material Technology Group της Aalberts Industries. Εντός του ομίλου, συνδυάζουμε τις δυνάμεις της επιφανειακής επεξεργασίας με τη θερμική επεξεργασία. Μέσω της εντατικής συνεργασίας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων διεργασιών και επεξεργασιών που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιφανειακής τεχνολογίας.

  5. DUTCH ESSENTIALS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH ESSENTIALS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσταξη με υπεργολαβια, χημικο εργαστηριο για εμπορευματα, και αποσμητικα για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN UDEN KAARSEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN UDEN KAARSEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κερια για τελετες, κερια κατα παραγγελια, και χριστουγεννιατικα κερια. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  2. MAGTIVIO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAGTIVIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαγνωστικά αντιδραστήρια. Έχει έδρα σε Nuth, Κάτω Χώρες.

  3. NORDSON BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDSON BENELUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κόλλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, συστηματα δοσομετρησης, Συσκευασία, βιομηχανικες μηχανες κολλησης, και ετικετες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  4. KEYTEC NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KEYTEC NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, συναρμολογηση μηχανικων εξαρτηματων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, κοίλανση λαμαρινών, και σφυρηλατηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  5. BO MOTOR OIL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BO MOTOR OIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαδια κινητηρων. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

  1. PERMANENTMARK BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PERMANENTMARK BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Hilvarenbeek (netherlands), Κάτω Χώρες.

  2. RENS CLEANING PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RENS CLEANING PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος. Έχει έδρα σε Steenbergen, Κάτω Χώρες.

  1. PRINS AUTOGASSYSTEMEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRINS AUTOGASSYSTEMEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υγραέριο (LPG), Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Υγραέριο (LPG), και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. TOLL MAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOLL MAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.

  3. AEROSPACE PROPULSION PRODUCTS (A. P.P.) B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AEROSPACE PROPULSION PRODUCTS (A. P.P.) B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεσμένα αέρια, και Συμπιεσμένα αέρια. Έχει έδρα σε Klundert, Κάτω Χώρες.

  4. KELLPLA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KELLPLA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. BOSTIK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOSTIK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες για οικοδομές, και Κόλλες για οικοδομές. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  6. VERKOELEN BITUMINEUS EN FOLIETECHNIEK WEERT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERKOELEN BITUMINEUS EN FOLIETECHNIEK WEERT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - βαριά παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισσάσφαλτος πετρελαίου, και Πισσάσφαλτος πετρελαίου. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  7. FARBALL-HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. PHARMABINOID B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PHARMABINOID B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  1. STAHL EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAHL EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  2. TROBAS GELATINE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TROBAS GELATINE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Dongen, Κάτω Χώρες.

  3. UMICORE NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UMICORE NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Eijsden, Κάτω Χώρες.

  4. WEST EUROPEAN SILICON TECHNOLOGIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WEST EUROPEAN SILICON TECHNOLOGIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  5. VAT ONDERHOUDS- EN REINIGINGSPRODUCTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAT ONDERHOUDS- EN REINIGINGSPRODUCTEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  6. SULZER NETHERLANDS HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SULZER NETHERLANDS HOLDING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, και Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  7. SOLVAY CHEMIE B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. INEOS NOVA NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

  9. INEOS SILICAS NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29 Επιχειρήσεις