• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εκτροφη ζωων

Αποτελέσματα για

Εκτροφη ζωων

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HEPROMIJ BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEPROMIJ BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιωτική ετικέτα, και τροφες για αλογα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. KANTERS SPECIAL PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KANTERS SPECIAL PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρώματα διατροφής για βοοειδή, συμπληρώματα διατροφής για χοίρους, και συμπληρώματα διατροφής για πτηνά. Έχει έδρα σε Lieshout, Κάτω Χώρες.

  3. VESTJENS STRAW PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VESTJENS STRAW PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμμος για γατες, και paglia e fieno (πρασινα και ασπρα ζυμαρικα). Έχει έδρα σε Haelen, Κάτω Χώρες.

  4. NIJSEN/GRANICO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NIJSEN/GRANICO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Veulen, Κάτω Χώρες.

  5. JOOSTEN PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JOOSTEN PRODUCTS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, και Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AMCO OTTERSUM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMCO OTTERSUM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Milsbeek, Κάτω Χώρες.

  2. COPPENS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COPPENS INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για ιχθυοτροφεία, και Τροφές για ιχθυοτροφεία. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  3. J.P. HAVENS GRAANHANDEL N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.P. HAVENS GRAANHANDEL N.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Maashees, Κάτω Χώρες.

  4. J.A. THEEUWES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.A. THEEUWES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Ulicoten, Κάτω Χώρες.

  5. NUTRECO NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NUTRECO NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Boxmeer, Κάτω Χώρες.

  1. KEIZERSBERG, DIERVOEDERS ELSENDORP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KEIZERSBERG, DIERVOEDERS ELSENDORP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή ζώων για γούνες. Έχει έδρα σε Elsendorp, Κάτω Χώρες.

  2. COPPENS DIERVOEDING B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. VAN GORP SCHALKWIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. TUMMERS MACHINEBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUMMERS MACHINEBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταϊστρες και ποτίστρες ζώων, και Ταϊστρες και ποτίστρες ζώων. Έχει έδρα σε Hoogerheide, Κάτω Χώρες.

  3. KAMPLAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAMPLAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός διατροφής ζώων, και Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει έδρα σε Boxtel, Κάτω Χώρες.