• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Ειδικα προϊοντα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VAN DER WERFF

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Van der Werff keder : Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά. Το keder μας χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο για τέντες, υφάσματα, υπόστεγα, πανώ και πολλά άλλα προϊόντα υφασμάτων. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή keder και προϊόντων σχετικά με τα keder. Το keder μας ανταποκρίνεται πάντα στους πιο απαιτητικούς κανόνες ποιότητας. Το keder είναι διαθέσιμο σε διαμέτρους από 4 μέχρι 16 χιλιοστά με διαφορετικές σημαίες. Τα ειδικά προϊόντα μας: keder πλενόμενο και για επιδιόρθωση, χρωματιστή σημαία και μεγάλη τέντα.

  2. DOPHARMA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DOPHARMA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνιατρικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  3. YART FACTORY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία YART FACTORY B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωγραφική, γραφικές και πλαστικές τέχνες, είδη και προϊόντα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  4. HANDELSONDERNEMING J.B. DE LANGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING J.B. DE LANGE B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει έδρα σε Belfeld, Κάτω Χώρες.

  5. TECHNOMED ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNOMED ENGINEERING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Maastricht-Airport, Κάτω Χώρες.