• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοχεία

Αποτελέσματα για

Δοχεία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZAMKO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η ZAMKO είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία εξειδικευμένη στα πτυσσόμενα παλετοκιβώτια. Η πρόκληση μας σε κάθε έργο είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: “προσανατολισμένο στην υπηρεσία”, “ανεξάρτητη συμβουλή”, “ειδικός με κίνητρο την εύρεση λύσης”. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Συνήθως βρίσκουμε την βέλτιστη λύση καθώς συνεργαζόμαστε ενεργά με τον πελάτη. Λαμβάνοντας τις απαιτήσεις του έργου διαχείρισης διακίνησης του πελάτη ως αρχικό σημείο, προσπαθούμε να έχουμε πρωτότυπες ιδέες ώστε να βρούμε την λύση με τα ελάχιστα λειτουργικά κόστη. ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Η εκτενής μας γκάμα πτυσσόμενων παλετοκιβωτίων είναι υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, είτε κατασκευάζονται από πλαστικό, ξύλο, χάλυβα ή χαρτόνι. Πέρα από τις λύσεις μας για ειδικούς τομείς, αναπτύσσουμε επίσης εξατομικευμένες λύσεις. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ: Η συγκέντρωση και ενοικίαση παλετοκιβωτίων είναι η ειδικότητα μας. Πληρώνετε ένα ελάχιστο ποσό ημερησίως ή με την χρήση. Επισκευάζουμε επίσης κάθε είδους πλαστικού παλετοκιβωτίου επαγγελματικά. Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης σε όλη την Ευρώπη.

  2. BOOMKWEKERIJ VERBRO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOMKWEKERIJ VERBRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα σε δοχειο, φυτα για τον κηπο, θαμνοι για φραχτες, και δεντρα. Έχει έδρα σε Rijsbergen, Κάτω Χώρες.

  3. PLA BOTTLES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PLA BOTTLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιάλες πλαστικές και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικες φιαλες. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  4. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE WAALWIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE WAALWIJK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιάλες πλαστικές και δοχεία, και Φιάλες πλαστικές και δοχεία. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  5. RPC PACKAGING KERKRADE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RPC PACKAGING KERKRADE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιάλες πλαστικές και δοχεία, και Φιάλες πλαστικές και δοχεία. Έχει έδρα σε Kerkrade, Κάτω Χώρες.