• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοματισμος

Αποτελέσματα για

Αυτοματισμος

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KANTERS ELEKTRO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KANTERS ELEKTRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμοί, συσκευες για βιομηχανικους αυτοματισμους, και εγκαταστασεις αυτοματισμων. Έχει έδρα σε Erp, Κάτω Χώρες.

  2. SOL STIJLVOL HEKWERK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SOL STIJLVOL HEKWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματες εξωθυρες, και αυτοματισμος εξωθυρων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. ROLLUIKDIRECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROLLUIKDIRECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τέντες- μαρκίζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα αλουμινιου, αυτοματισμοι για περσιδες, και κινητηρες για ρολα. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  4. KSE PROCESS TECHNOLOGY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KSE PROCESS TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, οργανα ζυγισης και δοσομετρησης, συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.