• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ετικετες

Αποτελέσματα για

Ετικετες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. DELEYER FOOD

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η DeLeyer Food ιδρύθηκε το 1914 ως εργοστάσιο παραγωγής παξιμαδιών. Το 2006 αναπτύξαμε το προϊόν ChocoWriters, και σήμερα παρασκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστατικών διακόσμησης γλυκών, κυρίως ως ιδιωτική ετικέτα. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει φυσικά (χωρίς άζωτο) και συνθετικά χρωστικά τροφίμων, χρωστικά σοκολάτας, γλάσο, ζαχαρόπαστα, αφρώδης ζελέ, διακοσμητικοί σωλήνες (Choco Writers, ή στυλό διακόσμησης με γυαλιστερή γέμιση). Προμηθεύουμε σε λιανικούς πωλητές, χοντρέμποροι και εμπορικά σήματα.

  2. HEPROMIJ BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HEPROMIJ BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιωτική ετικέτα, και τροφες για αλογα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  3. NORDSON BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDSON BENELUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κόλλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, συστηματα δοσομετρησης, Συσκευασία, βιομηχανικες μηχανες κολλησης, και ετικετες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  4. B.A.T. MACHINEBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.A.T. MACHINEBOUW, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εσωτερική μεταφορά - συστήματα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, μηχανες τοποθετησης σε κουτια για τον τομεα της συσκευασιας, Συστήματα επικόλλησης ετικετών, και Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  5. IPB PRINTING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IPB PRINTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες επί παραγγελία, Συσκευασίες επί παραγγελία, και συσκευασια και ετικετες. Έχει έδρα σε Reusel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ASTER TECHNOLOGY HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ASTER TECHNOLOGY HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. VAN DE BORNE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DE BORNE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει έδρα σε Oisterwijk, Κάτω Χώρες.

  3. PHARMALABEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PHARMALABEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  4. SHOE LINING VAN HOORN

    Κάτω Χώρες

    Η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα του εφοδιασμού με επενδύσεις υποδημάτων δέρματος χοίρου, κατσίκας και αγελάδας. Στόχος μας είναι να είμαστε η πηγή και ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για δερμάτινες επενδύσεις.- Δέρματα υψηλής ποιότητας- Ποτέ συστήματα εκτός αποθέματος- Γρήγορη αποστολή και εξυπηρέτηση- Μεγάλη εμπειρία (από το 1930)- Τοπικοί εξειδικευμένοι προμηθευτές με ιδιόκτητες αποθήκες. Προϊόντα. Διαθέτουμε σε απόθεμα τα παρακάτω προϊόντων σε διάφορα πάχη, χαρακτηριστικά και χρώματα.- Μη αποψιλωμένο δέρμα χοίρου- Δέρμα χοίρου στιλβωμένο και φέλπα- Δέρμα κατσίκας, φυσικό και σε μεταλλικά χρώματα- Δέρμα αγελάδας, φυσικό και ημιφυσικό- Με και χωρίς χρώμιο- Τεχνολογία Anti-Aging HexaChrome (έλεγχος χρωμίου) Προϊόντα με την ετικέτα HexaChrome Anti-Aging Technology έχουν τον καλύτερο έλεγχο χρωμίου στην αγορά. Παγκόσμιο δίκτυο Διαθέτουμε τοπικούς αντιπροσώπους σε χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο με τις δικές τους καλά εφοδιασμένες αποθήκες. Για να διευρύνουμε το παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρείας μας αναζητούμε εταίρους που μπορούν να ενισχύσουν και να βελτιώσουν το δίκτυο των πωλήσεών μας.