• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη κηπουρικης

Αποτελέσματα για

Ειδη κηπουρικης

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. KERSTVERLICHTINGBUITEN.COM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KERSTVERLICHTINGBUITEN.COM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωτερικος χριστουγεννιατικος φωτισμος, και ειδη κηπουρικης. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  2. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINCENTRUM DEN ELSENHOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mill, Κάτω Χώρες.

  3. TUINEXPRESS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINEXPRESS.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατοικιδια ζωα, αντλιες για λιμνες, και ανθοφορα φυτα κηπου. Έχει έδρα σε Nieuwkuijk, Κάτω Χώρες.

  4. LENTSE POTGROND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LENTSE POTGROND BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Τύρφη και κοπριά, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Τύρφη και κοπριά. Έχει έδρα σε Katwijk, Κάτω Χώρες.

  5. FLOWER INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLOWER INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROVERO SYSTEMS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROVERO SYSTEMS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμοκήπια και υαλοπίνακες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμοκήπια διαμερισμάτων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Θερμοκήπια διαμερισμάτων, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  2. KWEKERIJ DE BOSRAND RIJSBERGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KWEKERIJ DE BOSRAND RIJSBERGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Φυτοκομία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Rijsbergen, Κάτω Χώρες.

  3. GROWSHOPS NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROWSHOPS NEDERLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Landgraaf, Κάτω Χώρες.

  4. VAN NEDERKASSEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN NEDERKASSEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zundert, Κάτω Χώρες.

  5. HANDELSONDERNEMING VAN KRIMPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING VAN KRIMPEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oudenbosch, Κάτω Χώρες.

  1. LIPS GROEN TUINCENTRUM B.V.

    Κάτω Χώρες