• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διατροφή

Αποτελέσματα για

Διατροφή

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ανακαλύψτε την CHAMP, μια εξαιρετική μάρκα τροφών σκύλων που παρέχει ποιότητα σε προσιτή τιμή εξαγωγής. Η τροφή CHAMP παράγεται με ακρίβεια και πληροί τα αυστηρά πρότυπα ISO 9001 και H.A.C.C.P. Ειδικότερα, οι συνταγές μας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα απαιτητικά πρότυπα US NRC και Aafco, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για την τήρηση των ανώτατων προτύπων. Η τροφή CHAMP διακρίνεται για την ανώτερης κατηγορίας σύνθεσή της από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και λίπη που είναι απόλυτα ισορροπημένα ώστε να παρέχουν στο σκύλο σας το βέλτιστο συνδυασμό διατροφής. Ενσωματώνονται απαραίτητες βιταμίνες που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Με τον προσεκτικό συνδυασμό πρώτων υλών και μιας διαδικασίες εξώθησης, η τροφή CHAMP είναι εξαιρετικά εύπεπτη βελτιώνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι τεχνικές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της τροφής CHAMP, σε συνδυασμό με την επιλογή των συστατικών εγγυώνται ένα νόστιμο προϊόν που ενθουσιάζει τους σκύλους. Η τροφή CHAMP είναι η προτιμώμενη επιλογή για ιδιοκτήτες σκύλων που αναζητούν μια γκάμα ξηράς τροφής που ενεργοποιεί και διεγείρει το σκύλο τους. Επιπλέον των καταναλωτών, η τροφή CHAMP προορίζεται για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων φορέων όπως στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες. Οι εκτροφείς και αλυσίδες λιανικής πώλησης βασίζονται επίσης στη σταθερή ποιότητα και στην αξιοπιστία της τροφής CHAMP. Η τροφή Champ διατίθεται σε καθημερινή βάση σε 22 χώρες, όπως η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, η Μαλαισία Για περισσότερες πληροφορίες για την τροφή CHAMP και την προσφορά μας σάς προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. CHAMP, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

  2. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  3. BIOCOMPIG BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

  4. NATURAL SWEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NATURAL SWEET, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  5. VOORDELIGVITAAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOORDELIGVITAAL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιταμίνες και προβιταμίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Λειτουργική Υγιεινή Διατροφή, συμπληρωματα διατροφης, Τρόφιμα βιολογικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BALANSJELICHAAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BALANSJELICHAAM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατροφή για αθλητές. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  2. AMAR CAVIAR & TRUFFLES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMAR CAVIAR & TRUFFLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαβιαρι, τρουφες, σαφρανι, και βανιλια. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  3. FOB HOLDING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOB HOLDING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα, αεριουχα ποτα, ζαχαροπλαστικη, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Heusden Gem Heusden, Κάτω Χώρες.

  4. VITEX NATURA WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VITEX NATURA WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προετοιμασια ειδικων και εξατομικευμενων προγραμματων διατροφης. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  5. NATURALLY ORGANIX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NATURALLY ORGANIX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατροφή για αθλητές, επαγγελματικο μακιγιαζ, και Διατροφή για αθλητές. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.

  1. KANTERS SPECIAL PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KANTERS SPECIAL PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρώματα διατροφής για βοοειδή, συμπληρώματα διατροφής για χοίρους, και συμπληρώματα διατροφής για πτηνά. Έχει έδρα σε Lieshout, Κάτω Χώρες.

  2. GENQ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GENQ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιταμινες, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Geldrop, Κάτω Χώρες.

  1. HET NATUURHOEKJE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HET NATUURHOEKJE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικολογικα τροφιμα, και συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Heythuysen, Κάτω Χώρες.

  2. FITNESS-SUPPLEMENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FITNESS-SUPPLEMENTS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  3. BLACK & WHITE COMMUNITY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLACK & WHITE COMMUNITY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατροφή για αθλητές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθουσες συγκεντρωσεων σε επιπλωμενα γραφεια. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. REAL DUTCH FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REAL DUTCH FOOD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  5. JANSSEN FOOD TRADE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANSSEN FOOD TRADE BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  6. KAMPLAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAMPLAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός διατροφής ζώων, και Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει έδρα σε Boxtel, Κάτω Χώρες.

  7. LABOCAN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LABOCAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

  8. SWISSNETH BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SWISSNETH BENELUX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Landgraaf, Κάτω Χώρες.

  1. GLOBUS FOOD SOLUTIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLOBUS FOOD SOLUTIONS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. TYPHOON ROERTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TYPHOON ROERTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  3. PB BAKE OFF SPECIAL PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PB BAKE OFF SPECIAL PRODUCTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγιά και διατροφικά ένζυμα, και Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει έδρα σε Rijen, Κάτω Χώρες.

  4. BOS VOGELVOEDERFABRIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

  5. DSM FINANCE BV

    Κάτω Χώρες

  6. G.A. VAN DAALEN

    Κάτω Χώρες

  7. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η SUCCES TRADING BV δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας διατροφής και μη. Πωλούμε και αγοράζουμε απόθεμα και στέλνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φήμη μας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και το γεγονός πως είμαστε δίκαιοι και ειδικοί στον τομέα μας για όλους τους πελάτες μας. Για προϊόντα διατροφής, προσφέρουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ποτά για χονδρική πώληση και τροφοδοσία. Τα μη εδώδιμα μας προϊόντα είναι ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά υποδήματα, επώνυμα υφάσματα, καλλυντικά αρώματα και είδη πολυτελείας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διατροφή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις